Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση στην Κάρυστο

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση στην Κάρυστο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισίδωρος Παπαλυμπέρης, Κάρυστος,

Φωτιές ανάβει στην τοπική κοινωνία της Καρύστου η υποψηφιότητα του Αλέξανδρο Αλούκου, που από πρώην δήμαρχος Αλίμου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Καρύστου.

Αυτό που του προσάπτουν οι άλλοι υποψήφιοι είναι το γεγονός ότι βρίσκεται στη λίστα των 105 αυτοδιοικητικών, που ελέγχονται από το Σ.Δ.Ο.Ε για παράνομο πλουτισμό.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου, κ. Ισίδωρος Παπαλυμπέρης, μάλιστα, εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία ζητάει εξηγήσεις, καθώς ο “κ. Αλούκος βρίσκεται στην ίδια λίστα με τον Τσοχατζόπουλο”.

Συγκεκριμένα ο κύριος Παπαλυμπέρης σημειώνει: “Θεωρούμε, λοιπόν, απαραίτητο ο κ. Αλούκος, ο κ. Ραβιόλος και οι συνυποψήφιοί τους να ενημερώσουν όλους τους πολίτες, από τους οποίους διεκδικούν την ψήφο-εμπιστοσύνη τους, για το ποια ακριβώς είναι η εμπλοκή του κ. Αλούκου με τον ΣΔΟΕ, σε τι ακριβώς επικεντρώνεται η έρευνα και σε ποιο σημείο βρίσκεται;”

Από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Αλούκος απειλεί με μηνύσεις όσους καταφέρονται εναντίον του και τονίζει: “καλώ όλους τους πολίτες να δηλώσουν έμπρακτα με την ψήφο τους την αποστροφή τους στα φαινόμενα αυτά, και να καταδικάσουν με τον ποιο κατηγορηματικό τρόπο τις ύποπτες μεθοδεύσεις”

aloukos 1

Σχετικά άρθρα