Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φρικτός βασανισμός σκύλου στον Πύργο (φωτο)

Φρικτός βασανισμός σκύλου στον Πύργο (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεία, Κακοποίηση Ζώων, Πύργος, Σκύλος,

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο φρικτός βασανισμός σκύλου στη Βαρβάσαινα του Πύργου Ηλείας.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, άγνωστοι έβγαλαν όλοι τους την εγκληματική μανία πάνω σε ένα κουταβάκι, καθώς αφού πρώτα το χτύπησαν στο κεφάλι, τραυμάτισαν πολύ σοβαρά το ένα του μάτι.

Δεν έμειναν όμως μόνο εκεί, καθώς όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που δημοσιεύει η τοπική ιστοσελίδα, οι δράστες, με πρωτοφανή αγριότητα ξερίζωσαν ορισμένα από τα δόντια του μικρού ζώου.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα φιλόζωοι που έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν το άμοιρο ζώο, προσφέροντας του περίθαλψη.

Η εκπρόσωπος του φιλοζωικού συλλόγου «Αδέσποτες πατούσες», Μυρσίνη Σαλαμανή, δήλωσε για το περιστατικό:

«Πιστεύαμε πως τόσα χρόνια αγώνα στον χώρο της φιλοζωίας τα είχαμε δει όλα όμως αυτή η περίπτωση μας συγκλόνισε! Βρήκαμε τον Σίζαρ σε έναν αγροτικό δρόμο χτυπημένο στο κεφάλι, με τρυπημένο μάτι και ξεριζωμένα δόντια… κάποιος έβγαλε όλο του το άχτι και το μίσος σε ένα κουταβάκι!

Είναι επιτακτική ανάγκη, πλέον, ο κόσμος να καταλάβει ότι αυτός που αρχίζει με ένα ζώο δεν σταματά εκεί… πρέπει να αρχίσουμε να μιλάμε γιατί υπάρχουν διεστραμμένες προσωπικότητες ανάμεσα μας και κινδυνεύουμε! Ο κόσμος πρέπει ν` αρχίσει να μιλάει! Ως φιλόζωοι συνεργαζόμαστε με ιατρεία, προσπαθούμε να περιθάλψουμε με όποιο τρόπο μπορούμε το ζωάκι, να το επαναφέρουμε σε μια καλύτερη κατάσταση και να του βρούμε νέο σπίτι.
Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν στειρώσεις για να πάψουν κάποια στιγμή να υπάρχουν αδέσποτα και να μην μπορεί ο κάθε ανώμαλος να βγάζει το άχτι του με ειδεχθείς τρόπους. Καταδικάζουμε τη βία σε ανυπεράσπιστα πλάσματα”, τόνισε συγκλονισμένη.

skylos2

Πηγή: www.patrisnews.gr

Σχετικά άρθρα