Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Ρεπορτάζ-μαϊμού ο θάνατος προσφυγόπουλου στα Διαβατά

Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής: Ρεπορτάζ-μαϊμού ο θάνατος προσφυγόπουλου στα Διαβατά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μετανάστες, Πρόσφυγες,

Τις αναφορές περί θανάτου μωρού στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στα Διαβατά διαψεύδει με ανακοίνωσή του το υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, κάνοντας λόγο για «παντελώς ανυπόστατο και συκοφαντικό ρεπορτάζ».

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο αναφέρει ότι «ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κατά το βραδινό δελτίο ειδήσεων και στο θέμα που φιλοξένησε σχετικά με την κατάσταση στις δομές φιλοξενίας της Βόρειας Ελλάδας υιοθέτησε άκριτα μια ανυπόστατη καταγγελία σχετικά με τον θάνατο παιδιού στα Διαβατά από το κρύο.

Το υπουργείο αναφέρει ότι λίγη ώρα μετά το τέλος του ρεπορτάζ επικοινώνησε με τον τηλεοπτικό σταθμό και ζήτησε την αποκατάσταση της αλήθειας, κάτι που δεν έγινε μέχρι και το τέλος του δελτίου.

«Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η ψευδής είδηση, που υιοθέτησε και μετέδωσε άκριτα ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, να είναι ένα λάθος στην προσπάθεια για κάλυψη των πραγματικών γεγονότων και όχι μια εσκεμμένη ενέργεια προς δημιουργία εντυπώσεων και διαστρέβλωσης της πραγματικότητας», καταλήγει το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σχετικά άρθρα