Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρήνος στη Ζάκυνθο: Νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο λόγω της κακοκαιρίας

Θρήνος στη Ζάκυνθο: Νεκρός ο 33χρονος που αγνοείτο λόγω της κακοκαιρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΜΑΚ, Ζάκυνθος, Πλημμύρες,

Νεκρός ανασύρθηκε ο 33χρονος άνδρας που αγνοείτο στη Ζάκυνθο, όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική. Ο άντρας βρέθηκε σε πλημμυρισμένο χαντάκι σε απόσταση δύο περίπου χιλιομέτρων από το σημείο όπου είχε εντοπιστεί νωρίτερα το αυτοκίνητό του.

Το πρωί της Κυριακής, συγγενής του 33χρονου ειδοποίησε τον αδελφό του, ότι το αμάξι του βρέθηκε πεσμένο σε πλημμυρισμένο χαντάκι στο χωριό Βανάτο. Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ειδικό κλιμάκιο της ΕΜΑΚ είχε φτάσει στο νησί μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό, για να βοηθήσει στον εντοπισμό του αγνοούμενου.

Το νησί αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα από το πρωί της Κυριακής, καθώς μεγάλες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές του Σαββάτου.

Ειδικότερα, κλειστή είναι η επαρχιακή οδός Ζακύνθου – Κερίου στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ έχουν πλημμυρίσει οικίες και καταστήματα. Κατολισθήσεις σημειώθηκαν στο Βασιλικό και το Γερακαρίο και αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.

Από νωρίς το πρωί η πυροσβεστική υπηρεσία δέχτηκε πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, ενώ έχει ενισχύσει τις δυνάμεις της με 2 οχήματα, 11 πυροσβέστες και 2 διασωστικές λέμβους.

Στην περιοχή των Αμπελοκήπων απεγκλώβισε οικογένεια, η οποία είχε αποκλειστεί στο σπίτι της καθώς η στάθμη του νερού είχε ανέβει επικίνδυνα, ενώ στην Αγία Τρίαδα και την πόλη της Ζακύνθου, παρενέβη για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Σχετικά άρθρα