Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωτοφανής λογοκρισία: Απαγόρευσαν σποτάκια και αφίσες των φαρμακοποιών

Πρωτοφανής λογοκρισία: Απαγόρευσαν σποτάκια και αφίσες των φαρμακοποιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κωνσταντίνος Λουράντος, Σίμος Κεδίκογλου, ΣΥΡΙΖΑ, Φαρμακευτικός Σύλλογος Αθηνών,

Με κοινή υπουργική απόφαση την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Σίμος Κεδίκογλου, απαγορεύεται οποιοδήποτε πολιτικό μήνυμα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών όπως αποκάλυψε το onmed.

Αφορμή η αφίσα που έχει αναρτηθεί έξω από τα φαρμακεία όλης της χώρας που δείχνει ένα χέρι να ρίχνει στο καλάθι των αχρήστων ένα ψηφοδέλτιο με τα ονόματα υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που ψήφισαν τους νόμους για τον κλάδο.

Πρόκειται για πρωτοφανή λογοκρισία που δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία δήλωσαν τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου και καλούν όλα τα κόμματα να πάρουν θέση.

“Άλλο ένα δείγμα του κυβερνητικού αυταρχισμού και του πανικού που διακατέχει τον πρωθυπουργό μπροστά στην εκλογική του συντριβή”, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Φαρμακευτικού συλλόγου:

«ΦΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ»

Η κυβέρνηση προχώρησε σήμερα, σε μία πρωτοφανή πράξη φίμωσης του Δημοκρατικού λόγου, και της ελεύθερης έκφρασης πολιτικών φορέων, συνδικαλιστικών οργανώσεων επιστημονικών κλάδων κ.λ.π.

Απαγορεύει με Υπουργική Απόφαση την μετάδοση οποιουδήποτε μηνύματος μπορεί να χαρακτηριστεί από την κυβέρνηση ως πολιτικό και που προφανώς «θα την βλάψει» ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Αυτή η πρωτοφανής λογοκρισία δεν έχει προηγούμενο σε μία ευνομούμενη Δημοκρατία.

Ο ΦΣΑ καλεί όλα τα κόμματα να πάρουν θέση. Δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση ότι με αυτές τις ενέργειες οι φαρμακοποιοί πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και θα δυναμώσουν τους αγώνες τους. Να είναι σίγουροι οι εμπνευστές – λογοκριτές ότι οι φαρμακοποιοί θα καταδικάσουν και με την ψήφο τους, αυτούς που τα τελευταία χρόνια έχουν οδηγήσει ολόκληρη την κοινωνία σε ανθρωπιστική κρίση.

ΓΙΑ ΤΟΝ Φ.Σ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΟΥΡΑΝΤΟΣ ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ

 

Δείτε την αφίσα:
farmakeftikos syllogos 1

Ακούστε τα ραφιοφωνικά σποτάκια:

Σχετικά άρθρα