Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μια βιτρίνα για «Κάτι Καλύτερο» στο Attica από τον ΟΠΑΠ

Μια βιτρίνα για «Κάτι Καλύτερο» στο Attica από τον ΟΠΑΠ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ΟΠΑΠ,

Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας στηρίζει το έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Με «Κάτι Καλύτερο» ντύθηκαν οι βιτρίνες του Attica Department Stores στο City Link και καλούν επισκέπτες και περαστικούς να συμμετάσχουν στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014.

something-better-attica-2

Το μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Ελλάδας, με μια πρωτότυπη ενέργεια προβολής στις βιτρίνες του επί της οδού Πανεπιστημίου, καλεί όλους να κατεβάσουν δωρεάν στο κινητό τηλέφωνο ή tablet την εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», να παίξουν και να υποστηρίξουν τα παιδιά.

Το ποσό της συνολικής συνεισφοράς που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ για την ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, με τη βοήθεια όλων, αγγίζει μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μια ψηφιακή οθόνη στη βιτρίνα του Attica ενημερώνει τους επισκέπτες, ανά πάσα στιγμή, για το ποσό που έχει συγκεντρωθεί.

Στις προθήκες του πολυκαταστήματος υπάρχουν, επίσης, χρήσιμες πληροφορίες για τις δοκιμασίες της εφαρμογής «Κάτι Καλύτερο», όπου όλοι μπορούν να συμμετάσχουν, καθώς και για το έργο που έχει γίνει ήδη στα δύο νοσοκομεία.

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το application από το Play Store και το App Store.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.katikalytero.gr/

something-better-attica-3

Το πρόγραμμα ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων

Ο ΟΠΑΠ, μέχρι σήμερα, έχει παραδώσει 8 Νοσηλευτικές Μονάδες, συνολικής έκτασης 5.330 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 191 κλινών, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και δημιουργώντας έναν ευχάριστο χώρο για όσους βρίσκονται εκεί.

Στο Νοσοκομείο «Η Αγία Σοφία» ανακαινίσθηκαν δύο Νοσηλευτικές Μονάδες του 5ου ορόφου, συνολικού εμβαδού 1.800 τετραγωνικών μέτρων και δυναμικότητας 50 κλινών, η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Νεογνών, δυναμικότητας 50 θερμοκοιτίδων, η Α & Β Ορθοπεδική του 2ου ορόφου, δυναμικότητας 29 κλινών, η Α’ & Β’ Χειρουργική του 2ου, δυναμικότητας 32 κλινών, τα δύο 9όροφα κλιμακοστάσια καθώς και η κεντρική είσοδος του 1ου ορόφου.

Στο Νοσοκομείο «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» ανακαινίσθηκε η Νοσηλευτική Μονάδα του 3ου ορόφου της Α’ Πτέρυγας συνολικού εμβαδού 550 τετραγωνικών μέτρων που έχει δυναμικότητα 30 κλινών, οι κεντρικές είσοδοι του ισογείου και του 1ου ορόφου, το κεντρικό κλιμακοστάσιο, οι αίθουσες αναμονής και αντικαταστάθηκε ο κεντρικός ανελκυστήρας.

Σε όλους τους ανακαινισμένους χώρους των Νοσοκομείων έχει γίνει επισκευή και μερική αντικατάσταση του Ξενοδοχειακού και του Γραφειακού Εξοπλισμού.

Επιπλέον, και στα δύο παιδιατρικά νοσοκομεία αναμορφώθηκε η διακόσμηση των χώρων ώστε να δημιουργηθεί ένα κατάλληλο περιβάλλον για τα παιδιά που θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα είναι σε απόλυτη συμφωνία με τις σύγχρονες ιατρικές αντιλήψεις.

Σχετικά άρθρα