Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα στην Κω

Ο Μπεν σκοτώθηκε σε ατύχημα στην Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εξαφάνιση Ανηλίκου, Κως,

Ο μικρός Μπεν Νιντχαμ «πιθανότατα» σκοτώθηκε σε ατύχημα κοντά στο σημείο όπου εξαφανίστηκε, το 1991, στην Κω, ανέφερε ο επικεφαλής των ερευνών από πλευράς της βρετανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι έρευνες αποκάλυψαν κάποιο «σημαντικό στοιχείο» που ανήκει στον Μπεν και οδηγεί στο συμπέρασμα πως το αγόρι σκοτώθηκε σε ατύχημα.

Τα συνεργεία ανέσυραν ένα αντικείμενο που πιστεύεται πως κρατούσε ο Μπεν την ημέρα που εξαφανίστηκε, το 1991, όπως γράφει η Daily Mail επικαλούμενη τον επιθεωρητή John Cousins που ηγείται των ερευνών.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο DI Cousins ανέφερε πως 93 αντικείμενα «κυρίως χαμηλού ενδιαφέροντος» ανακαλύφθηκαν στις πρόσφατες έρευνες στη Κω και κάποια εστάλησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για εξέταση. Αλλά ένα εύρημα της 15ης Οκτωβρίου ήταν «μεγαλύτερης σημασίας» καθώς πιστεύεται πως ήταν στα χέρια του Μπεν τη μέρα που χάθηκε, στις 24 Ιουλίου του 1991.

Ωστόσο ο Cousins αρνήθηκε να αποκαλύψει ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

«Είναι η επαγγελματική μου πεποίθηση πως ο Μπεν Νίνταμ έχασε τη ζωή του ως αποτέλεσμα ατυχήματος κοντά στο αγρόκτημα όπου τον είδαν για τελευταία φορά να παίζει», τόνισε ο επιθεωρητής.

Σχετικά άρθρα