Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΟΠΑΠ: Με 4.000.000 ευρώ θα γίνει του «Τάχτη» στο τζακ ποτ του Τζόκερ

ΟΠΑΠ: Με 4.000.000 ευρώ θα γίνει του «Τάχτη» στο τζακ ποτ του Τζόκερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ, Τζόκερ,

Το νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ που εκτινάσσει το συνολικό ποσό στα 4.000.000 ευρώ έχει προκαλέσει κοσμοσυρροή στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και οι στήλες συμπληρώνονται η μια μετά την άλλη. Βροχή πέφτουν και τα «ταξίματα» μεταξύ παικτών και φίλων σε παρέες, καθώς όλοι μοιράζουν υποσχέσεις σε περίπτωση που πιάσουν τους 5+1 μαγικούς αριθμούς.

Αφορμή είναι ο νέος κωμικός ήρωας του ΤΖΟΚΕΡ, ο Τάχτης που σε όλη του τη ζωή έκανε ακριβώς αυτό: έταζε τα πάντα non stop σε φίλους και γνωστούς. …μέχρι που έπιασε το Τζόκερ και ξεκίνησε να μοιράζει τα άπειρα δώρα που υποσχέθηκε! Μοιράζει αυτοκίνητα, μηχανές, ταξίδια και πολλά άλλα, κλαίγοντας πάντα με λυγμούς την ώρα της παράδοσης.

taxtis1

taxtis2

Λεπτό προς λεπτό αυξάνονται κατά χιλιάδες οι στήλες

Την Πέμπτη που μας πέρασε τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ γέμισαν από κόσμο , κάτι που οδήγησε στον απίστευτο αριθμό των 6 εκατομμυρίων στηλών, για τα δεδομένα της κλήρωσης, που συμπληρώθηκαν.

Σύμφωνα τα στατιστικά στοιχεία του παιχνιδιού, το Τζόκερ από την αρχή της χρονιάς έχει μοιράσει 83 εκατομμύρια ευρώ και έχει αναδείξει 17 εκατομμυριούχους στην πρώτη κατηγορία. Την Πέμπτη, 4 τυχερά δελτία έφτασαν μια ανάσα πριν το μεγάλο έπαθλο, καθώς μάντεψαν σωστά το πεντάρι, αλλά δεν πρόβλεψαν τον μαγικό αριθμό τζόκερ. Έτσι περιορίστηκαν στο ποσό των 66.420,31 ευρώ ανά δελτίο.

Σχετικά άρθρα