Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί σταμάτησαν ξαφνικά οι έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω

Γιατί σταμάτησαν ξαφνικά οι έρευνες για τον μικρό Μπεν στην Κω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Εξαφάνιση Ανηλίκου, Κως,

Διακόπτονται οι έρευνες για τον εντοπισμό λειψάνων του μικρού Μπεν, με απόφαση της ανακρίτριας.

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ, η ανακρίτρια αποφάσισε να διακόψει τις ανασκαφές, μετά την ανακάλυψη αρχαίων ρωμαϊκών τάφων 2.000 ετών στο κομμάτι γης, όπου οι Βρετανοί αξιωματικοί ερευνούν για ίχνη του μικρού Μπεν.Σύμφωνα με την Mirror που επικαλείται τους Βρετανούς ντετέκτιβ πρόκειται για τουλάχιστον τέσσερις τάφους και πλέον το κλιμάκιο που βρίσκεται στο σημείο θα πρέπει να πάρει εκ νέου το πράσινο φως από τις Αρχές για την κλιμάκωση των ερευνών.

Νωρίτερα, μπλόκο στις έρευνες είχε βάλει κι ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου με τον δικηγόρο του, δηλώνοντας ότι υπάρχουν διάφορα «θέματα» όσον αφορά τη συνέχιση της επιχείρησης της αστυνομίας

Συγκλονίζει η αδελφή του

Το ενδεχόμενο να βρεθούν τα οστά του Μπεν είναι ο μεγαλύτερος φόβο της αδερφής του, Leighanna, που σήμερα είναι 22 ετών. Θα είναι ένα τραυματικό τέλος μιας περιόδου 25 ετών για την οικογένειά της, είπε. «Θα μας σταυρώσει» τόνισε η 22χρονη στη Mirror.

«Είναι παράξενο συναίσθημα. Έχω έναν αδερφό, που δεν είναι εδώ, που δεν τον γνώρισα ποτέ αλλά νιώθω τόσο κοντά του. Τον σκέφτομαι κάθε μέρα και αναρωτιέμαι που είναι. Θα με “σταυρώσει” αν τον βρουν εκεί. Έχω δώσει όλη τη ζωή μου στην αναζήτηση του Μπεν. Όλη μου η ζωή έχει μπει στην αναμονή», λέει.

Η Leighanna έχει παραμείνει στην Αγγλία αλλά ενημερώνεται καθημερινά για τις εξελίξεις. «Είμαστε μια οικογένεια που ζούσαμε με μια ελπίδα, τι θα κάνουμε αν αυτή η ελπίδα χαθεί;» αναρωτιέται και συνεχίζει πως ονειρεύεται να βρεθεί ο Μπεν για χάρη της μαμάς της. «Ξέρω πως είναι το μοναδικό πράγμα που ήθελε ποτέ, να γυρίσει ο Μπεν».

«Φοβάμαι πως θα αντιδράσει αν μάθει ότι εκείνος είναι νεκρός εδώ και 25 χρόνια. Κανείς μας δεν θέλει να πιστέψει πως θα βρουν κάτι εκεί γιατί θα είναι 25 χρόνια αγώνα και πόνου που θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει πριν από 25 χρόνια. Είμαστε εξαντλημένοι. Δεν ξέρω αν μας έχει μείνει κάτι άλλο να δώσουμε».

Σχετικά άρθρα