Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Ισραήλ η Δούρου – Συνάντηση με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ

Στο Ισραήλ η Δούρου – Συνάντηση με τον δήμαρχο του Τελ Αβίβ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισραήλ, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τελ Αβίβ,

Είναι καλύτερο να δέχεται κανείς κριτική για τους σωστούς λόγους παρά να είναι δημοφιλής για τους λάθος». Τη συμβουλή αυτή του πρώην Προέδρου του Ισραήλ Σιμόν Πέρες (καλοκαίρι 2012, Αθήνα), προς τον σημερινό Πρωθυπουργό και τότε επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, θύμισε με αφορμή τον θάνατο του ισραηλινού ηγέτη, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στον δήμαρχο Τελ Αβίβ με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα.

Η συνάντηση με τον δήμαρχο Ρον Χουλνταΐ πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της πόλης, στο περιθώριο των εργασιών του διεθνούς φεστιβάλ καινοτόμου επιχειρηματικότητας όπου μετέχει αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο ζήτημα της ανάπτυξης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας, με έμφαση στους όρους και τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος, που ευνοεί την ανάληψη πρωτοβουλιών για την ενίσχυση νεοφυών επιχειρήσεων και συνεργατικών εγχειρημάτων.

“Eπιμονή, υπομονή και σοβαρή δουλειά για να εφαρμόσουμε την νέα προσέγγιση στην διαχείριση των απορριμμάτων”

Επιπλέον και με αφορμή την επίσκεψη της περιφερειάρχου στο πάρκο ανακύκλωσης Χιρίγια, συζήτησαν το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων, στην βάση των αρχών που αποτυπώνονται στη δομή και τη λειτουργία του.

“Μόνο με επιμονή, υπομονή και σοβαρή δουλειά θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε την νέα προσέγγιση στην διαχείριση των απορριμμάτων. Η περίπτωση του πάρκου Χιρίγια δείχνει ότι μια φιλική προς το περιβάλλον και τον πολίτη διαχείριση των απορριμμάτων είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά και απαραίτητη”, δήλωσε η Ρένα Δούρου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μετά από τη συνάντησή της.

Νωρίτερα, η περιφερειάρχης Αττικής είχε συνάντηση με την διευθύντρια του κέντρου μεταναστών Mesila Μίρι Ελκαγιάμ.

Σχετικά άρθρα