Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θρίλερ σε πτήση της Aegean – Κατέβηκαν επιβάτες, καθηλώθηκε το αεροπλάνο

Θρίλερ σε πτήση της Aegean – Κατέβηκαν επιβάτες, καθηλώθηκε το αεροπλάνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για AEGEAN - Αεροπορική Εταιρεία, Αεροδρόμιο Λάρνακας, Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Κύπρος, Λάρνακα,

​Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε πτήση της Aegean από τη Λάρνακα για την Αθήνα. Η απογείωση του αεροπλάνου ήταν προγραμματισμένη για τις 16:00, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν την απογείωση και ενώ οι μηχανές είχαν ανάψει, ένας από τους επιβάτες ζήτησε να κατέβει από το αεροπλάνο, γιατί -όπως αρχικά είπε- είχε ξεχάσει το διαβατήριο του!

Ο κυβερνήτης της πτήσης Α3 905 επέτρεψε στον επιβάτη να κατέβει από το αεροπλάνο και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα για να απογειωθεί. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αρκετοί από τους επιβάτες αντέδρασαν, θέτοντας ζήτημα ασφαλείας.

Παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνήτη πως δεν υπάρχει κανένα θέμα ασφάλειας και τις τρεις αναγγελίες του από το πιλοτήριο, οι επιβάτες συνέχισαν σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να αντιδρούν. Τελικά, μετά από συνεννόηση με την αεροπορική εταιρεία, αποφασίστηκε να βγουν έξω όλοι οι επιβάτες και να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι στην καμπίνα του αεροσκάφους και τις αποσκευές, παρόλο που όπως είπαν οι ίδιες πηγές στο star.gr, ο επιβάτης που ζήτησε να κατέβει άρον άρον δεν είχε βαλίτσα!

Αφού, έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν στο αεροσκάφος, το οποίο ξεκίνησε το ταξίδι του από την Λάρνακα προς Αθήνα με 2,5 ώρες καθυστέρηση, ενώ μετά την αστυνομική έρευνα στον επιβάτη που προκάλεσε την αναστάτωση, έγινε γνωστό ότι ο λόγος που ζήτησε να κατέβει δεν ήταν το… διαβατήριο του αλλά το laptop του. Με λίγα λόγια είχε πει ψέματα!

Το star.gr επικοινώνησε με την Aegean, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι όλα στην συνέχεια κύλησαν ομαλά, το αεροσκάφος ξεκίνησε στις 18:30 από την Κύπρο και η πτήση είναι στον αέρα κανονικά, επισημαίνοντας πως η ίδια τηρεί πάντα όλους τους κανόνες ασφαλείας, φροντίζοντας οι πελάτες της να έχουν ωραία και κυρίως ασφαλή ταξίδια.

ΠΗΓΗ: star.gr

Σχετικά άρθρα