Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 1.000 εκθέτες στη φετινή 81η ΔΕΘ που ξεκινά το Σάββατο

Πάνω από 1.000 εκθέτες στη φετινή 81η ΔΕΘ που ξεκινά το Σάββατο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), Θεσσαλονίκη,

Ξεπέρασαν το «ψυχολογικό» όριο των 1000 εκθετών οι συμμετέχοντες στην φετινή 81η ΔΕΘ που θα ανοίξει τις πύλες της στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 18 του μήνα.

Σύμφωνα με όσαδήλωσαν τα στελέχη της εταιρίας στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι διεθνείς συμμετοχές αγγίζουν τις 18, την ώρα που οι παράλληλες εκδηλώσεις είναι δεκάδες.

Tι είπε ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε., Τάσος Τζήκας εξήγησε πως η φετινή 81η διοργάνωση είναι η πιο «σημαντική» των τελευταίων πέντε χρόνων. Σύμφωνα με τον ίδιο η φετινή έκθεση είναι… sold out, καθώς οι εκθέτες ξεπερνούν τους χίλιους ενώ έχουν μισθωθεί όλα τα περίπτερα.

«Οι διεθνείς συμμετοχές, η επαναφορά του θεσμού της τιμώμενης χώρας, η δυναμική παρουσία του επιχειρείν,η δυναμική παρουσία του επιχειρείν, η ευρεία εκπροσώπηση του επιμελητηριακού κόσμου συνδυάζονται αρμονικά με την τεχνολογία, την επιστήμη, την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την αναψυχή» είπε ο κ. Τζήκας. Ο πρόεδρος της εταιρίας μίλησε για ένα «πολυγεγονός» της πόλης.

«Η ανάκαμψη θα έρθει μόνο μέσα από την αξιοποίηση των ιδιαίτερων χααρακτηριστικών της χώρας μας, με την μεταποίηση, τη ουσιαστική επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής. Αισθάνομαι υπερήφανη που συνέβαλα κι εγώ στην επίλυση των όποιων προβλημάτων της ΔΕΘ» σημείωσε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, η οποία συνεχάρη το προεδρείο και τους εργαζόμενους της ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε. για την πολιτική τους και την εργασία τους.

Σχετικά άρθρα