Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ιδιοκτήτης ταβέρνας πυροβόλησε συνεργείο που πήγε να του κόψει το ρεύμα

Ιδιοκτήτης ταβέρνας πυροβόλησε συνεργείο που πήγε να του κόψει το ρεύμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνω Λιόσια, Αστυνομία, ΔΕΔΔΗΕ, Εισαγγελία Αθηνών, Ηλεκτρικό Ρεύμα,

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή των Άνω Λιοσίων πυροβόλησε κατά του συνεργείου του ΔΕΔΔΗΕ όταν επιχείρησε να ξηλώσει το καλώδιο της κομμένης λόγω χρέους παροχής, μετά από επανειλλημένες παραβιάσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εταιρεία.

Η επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας όταν ο συγκεκριμένος καταναλωτής, αφού επιτέθηκε και χειροδίκησε κατά ενός εκ των εργαζομένων του ΔΕΔΔΗΕ, δεν δίστασε να πυροβολήσει κατά του υπηρεσιακού αυτοκινήτου της εταιρείας, τη στιγμή μάλιστα που εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο ακόμη μέλη του συνεργείου.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ, με τη συνδρομή της νομικής υπηρεσίας, αντέδρασαν άμεσα και οι εργαζόμενοι και εκπρόσωποι της εταιρείας μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Α. Λιοσίων όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά του δράστη. Περαιτέρω, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία από την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε στο μεταξύ διαφύγει.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τις αστυνομικές αρχές, για την οποία ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ, μετά την παρέλευση της αυτόφωρης διαδικασίας και εφόσον ο δράστης δεν συλληφθεί εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, η δικογραφία θα διαβιβασθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, το συνεργείο της εταιρείας, «συνοδεία επίλεκτης αστυνομικής δύναμης, μετέβη εκ νέου στην εν λόγω επιχείρηση και προέβη στην κατάργηση του καλωδίου παροχής του πελάτη από στύλο, εν μέσω έντονων φραστικών επιθέσεων από αγνώστους παρισταμένους».

«Η προστασία και η ασφάλεια των εργαζομένων αποτελούν ύψιστη προτεραιότητα για τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ, η οποία λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή νέων κρουσμάτων βίας εις βάρος των συνεργείων της εταιρείας» αναφέρει κλείνοντας η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα