Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με καλό καιρό μπαίνει ο Σεπτέμβριος

Με καλό καιρό μπαίνει ο Σεπτέμβριος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Γενικά καλός θα παραμείνει ο καιρός και την Τετάρτη, 1η Σεπτεμρίου, με την θερμοκρασία πάντως να σημειώνει μικρή πτώση και τους ανέμους στα πελάγη να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και η έντασή τους θα φτάνει τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά την Τετάρτη:

Στην Αττική ηλιοφάνεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός, ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 20 έως 33 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία ήλιος με πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 12 έως 34 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα ηλιοφάνεια με μεσημεριανές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και πιθανές βροχές στα βόρεια ορεινά, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 14 έως 34 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο ήλιος με λίγες νεφώσεις το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 14 έως 34 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα καλός καιρός με παροδική συννεφιά και θερμοκρασία από 16 έως 35 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα