Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αίγινα: Που αποδίδει το τραγικό δυστύχημα ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου

Αίγινα: Που αποδίδει το τραγικό δυστύχημα ο 77χρονος χειριστής του ταχύπλοου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγινα,

Σε μια στιγμιαία απόσπαση της προσοχής του αποδίδει ο μοιραίος κυβερνήτης του ταχύπλου, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, το τραγικό δυστύχημα στην Αίγινα με τους 4 νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Ναυτιλίας, ο χειριστής του ταχύπλοου, συνελήφθη λίγο μετά το δυστύχημα σε συγγενικό του σπίτι στην Αίγινα, ενώ στο σκάφος ήταν άλλα τρία άτομα, (ένας άνδρας και δύο γυναίκες), τα οποία από την πρώτη στιγμή προσήχθησαν στο Λιμεναρχείο, όπου κρατείται και ο ιδιοκτήτης και χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κυβερνήτης του ταχύπλοου δηλώνει ότι αφαιρέθηκε και δεν είδε έγκαιρα το τουριστικό σκάφος, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να αντιδράσει. Το ταχύπλοο πέρασε πάνω από την λάντζα, κόβοντας την στη μέση και ρίχνοντας τους επιβάτες στη θάλασσα.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έτρεχε, αλλά αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, μέσα στην στενή δίαυλο, κάτι που ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης.

Σημειώνεται, ότι ο χειριστής είναι ηλικίας 77 ετών και είναι κάτοχος διπλώματος για το σκάφος, το οποίο είχε θεωρηθεί το 2014.

Σχετικά άρθρα