Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο καιρός τη Δευτέρα: Πτώση της θερμοκρασίας και μελτέμια

Ο καιρός τη Δευτέρα: Πτώση της θερμοκρασίας και μελτέμια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,

Με παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και τοπικές μπόρες θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο τριήμερο. Τα φαινόμενα πιθανώς τοπικά να είναι έντονα στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία.

Η θερμοκρασία θα πέσει λίγο, ενώ το μελτέμι στο Αιγαίο θα διατηρηθεί, φτάνοντας σε ένταση ως τα 6 και την ημέρα τοπικά 7 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία τοπικά αυξημένη συννεφιά με σποραδικές βροχές και πιθανόν ισχυρές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία από 17 έως 34 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη συννεφιά κατά περιόδους, με βροχή ή καταιγίδα, άνεμοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 24 έως 31 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στα υπόλοιπα ορεινά. Βόρειοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και θερμοκρασία από 21 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο γενικά καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά το μεσημέρι και τοπικές μπόρες στα ορεινά. Ο υδράργυρος θα δείχνει από 17 έως 34 βαθμούς.

Γενικά αίθριος ο καιρός στα Κύθηρα. με το θερμόμετρο από 24 μέχρι 30 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ηλιοφάνεια και βοριάδες 5 με 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 23 έως 32 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 33 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία και στα υπόλοιπα ορεινά. Η θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, πιθανή βροχή στα βόρεια και βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Σχετικά άρθρα