Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κρανίου τόπος η Βόρεια Εύβοια – Ακόμη καίει η μεγάλη πυρκαγιά

Κρανίου τόπος η Βόρεια Εύβοια – Ακόμη καίει η μεγάλη πυρκαγιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εύβοια, Πυρκαγιά, Πυροσβέστης, Πυροσβεστική Υπηρεσία, Πυροσβεστικό Αεροπλάνο, Φωτιά,

Να περιορίσουν την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Βόρεια Εύβοια επιχειρούν ακόμη και σήμερα Κυριακή οι πυροσβεστικές δυνάμει, που έχουν επικεντρώσει το έργο τους στην περιοχή Κατούνια, περίπου δύο με τρία χιλιόμετρα από τη Λίμνη.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης 120 πυροσβέστες με 49 οχήματα, 44 άτομα πεζοπόρο τμήμα, 30 στρατιώτες, έξι μηχανήματα και επτά υδροφόρες.

Το πρωί της Κυριακής ενισχύθηκαν εκ νέου από αέρος οι πυροσβεστικές δυνάμεις με επιπλέον πέντε αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα.

Η πύρινη λαίλαπα, ήδη έχει προκαλέσει ανυπολόγιστη καταστροφή στην περιοχή, καθώς το πύρινο μέτωπο ξεπερνάει τα 12-15 χιλιόμετρα και υπάρχουν εκτιμήσεις για 20.000 καμένα στρέμματα δάσους.

Το πρώτο φως της ημέρας έδειξε μια τεράστια οικολογική καταστροφή στην περιοχή της Λίμνης. Η φωτιά ξεκίνησε από την περιοχή Φαράκλα στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου και έφτασε σε λίγες ώρες πάνω από την παραθαλάσσια περιοχή Κατούνια της Λίμνης.

Το μέγεθος της πύρινης λαίλαπας ήταν τέτοιο που οι πυροσβεστικές δυνάμεις παρά τις τιτάνιες προσπάθειες που κατέβαλαν και συνεχίζουν να καταβάλουν τα έχουν για να την αντιμετωπίσουν, δεν καταφέρει ακόμη καθώς οι φλόγες καίνε ακόμη.

Σχετικά άρθρα