Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικαστική βόμβα για συνεργάτη της ΑΣΠΙΣ – Αποζημίωση 1,5 εκατ. σε πελάτη

Δικαστική βόμβα για συνεργάτη της ΑΣΠΙΣ –  Αποζημίωση 1,5 εκατ. σε πελάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασπίς Πρόνοια, Ασφαλιστικές Εταιρείες,

Ασφαλιστικός Σύμβουλος (εταιρία ασφαλιστικών συμβούλων και συντονιστών ασφαλιστικών συμβούλων) της πρώην εταιρίας «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕ Γενικών Ασφαλίσεων» με απόφαση έτους 2015 Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών καταδικάστηκε (άσκησε έφεση με νέα δικάσιμο το 2017) να καταβάλλει σε πελάτη συμβολαίου ASPIS-ASSET που έκανε το 2007 (10ετές αποταμιευτικό με ασφάλεια Ζωής), το ποσό των 1.530.000 ευρώ!

Αιτιολογία η παραπλάνηση του πελάτη. Στο δικαστήριο αποδείχτηκε ότι ο ασφαλιστικός σύμβουλος «έβλαψε την περιουσία του πελάτη αφού τον έπεισε και τον παραπλάνησε παραθέτοντας ψευδή γεγονότα σχετικά με τον Όμιλο ΑΣΠΙΣ και παράλληλα παρασιώπησε αληθινά γεγονότα».

Η απόφαση «ανοίγει» νέα ζητήματα δείχνοντας την πολυπλοκότητα του ζητήματος επίλυσης και το ρόλο πολλών πλευρών στην επιδείνωση της εξέλιξης όπου ευθύνες εκτός της ασφαλιστικής εποπτείας έχουν και άλλοι θεσμοί (τραπεζική εποπτεία, χρηματιστήριο, υπουργείο Οικονομικών, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, συγκεκριμένες εταιρίες που δέχθηκαν συμβόλαια και διαμεσολαβούντες της ΑΣΠΙΣ παρανόμως…)

Εν τω μεταξύ, πλησιάζει η στιγμή που θα εμφανιστούν ενώπιον της δικαιοσύνης «μεγάλα» ονόματα διαμεσολάβησης κυρίως πράκτορες που οφείλουν τεράστια ποσά ασφαλίστρων που δεν κατέθεσαν ακόμα εφτά χρόνια μετά (υπολογίζεται ότι αγγίζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ οι οφειλές διαμεσολαβούντων).

Περίπου 10 πρακτορομεσίτες χρωστάνε 10 εκατομμύρια και παρόλα αυτά είναι «παράγοντες» του κλάδου και με εγκληματική ευθύνη εταιριών «ανακύκλωσης» παραγωγής κακής φήμης και παραπλάνησης με «ακροβατικές» κινήσεις δημοσίων σχέσεων και χορηγιών δήθεν κοινωνικής ευθύνης!

ΠΗΓΗ: nextdeal.gr

Σχετικά άρθρα