Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο υπουργείο προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό

Ποιο υπουργείο προσλαμβάνει μόνιμο προσωπικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Προσλήψεις, Υπουργείο Ναυτιλίας,

Προκήρυξη για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων για τους Πλοηγικούς Σταθμούς Πειραιά και Θεσσαλονίκης εξέδωσε το υπουργείο Ναυτιλίας. Οι αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους μπορούν να υποβληθούν εως 21 Ιουλίου.

Ειδικότερα η προκήρυξη προβλέπει την πλήρωση, με επιλογή, τριών (03) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ως εξής :

α) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Πειραιά :
– Μία (01) θέση του κλάδου Κυβερνητών πλοηγίδων.
– Μία (01) θέση του κλάδου Πρυμνοδετών.
β) Για τον Πλοηγικό Σταθμό Θεσσαλονίκης :
Μία (01) θέση του κλάδου Μηχανοδηγών πλοηγίδων.

Γενικά προσόντα πρόσληψης

Οι υποψήφιοι πρέπει:
1) Να είναι Έλληνες πολίτες.
Δικαιούνται να είναι υποψήφιοι και πολίτες των Κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, με τους περιορισμούς του άρθρου 1 παρ.1 του ν. 2431/1996 .

Όσοι αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση δεν μπορούν να διοριστούν πριν από τη συμπλήρωση ενός (1) έτους από την απόκτησή της, μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκτός εάν μέχρι την απόκτησή της ήταν υπήκοοι κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για τους ανωτέρω πολίτες απαιτείται η γνώση της Ελληνικής γλώσσας σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της προκηρυσσόμενης θέσης, η οποία αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (ν. 2413/1996 άρθρο10 παρ. 1, ως ισχύει), που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠ.Π.Ε.Θ. Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ 151 80 Αθήνα, τηλ. 210-3443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-459101 των κατωτέρω επιπέδων τα οποία αντιστοιχίζονται με επίπεδα του Συμβουλίου της Ευρώπης: Α’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Α 2 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.) : Για τον κλάδο Πρυμνοδετών
Β’ ΕΠΙΠΕΔΟ/ Β 1 ΕΠΙΠΕΔΟ (Σ.Ε.): Για τους κλάδους Κυβερνητών πλοηγίδων και Μηχανοδηγών πλοηγίδων

Γίνονται επίσης δεκτοί, για πλήρωση των προκηρυσσομένων θέσεων, Βορειοηπειρώτες, Κύπριοι Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαποί, που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο, χωρίς να απαιτείται πιστοποιητικό ελληνικής ιθαγένειας, υπό την προϋπόθεση ότι η ιδιότητά τους ως Ελλήνων κατά το γένος και τη συνείδηση αποδεικνύεται με άλλους τρόπους

Σχετικά άρθρα