Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έφαγαν κόλλυβα και κατέληξαν στο νοσοκομείο

Έφαγαν κόλλυβα και κατέληξαν στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγιος Νικόλαος, Ιεράπετρα, Κόλλυβα, Κρήτη,

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας και του Αγίου Νικολάου κατέληξαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης το πρωί της Κυριακής, 10 άτομα που είχαν παρευρεθεί σε μνημόσυνο στο χωριό των Μεσελέρων Ιεράπετρας.

Το αίτιο όπως όλα δείχνουν ήταν τα σπιτικά κόλλυβα που καταναλώθηκαν στο μνημόσυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνολικά 15 άτομα αισθάνθηκαν αδιαθεσία και 7 απ’ αυτούς μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, 3 στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.

Απ’ αυτούς που πήγαν στα Νοσοκομείο κάποιοι νοσηλεύονται ακόμα για προληπτικούς λόγους ενώ οι υπόλοιποι είναι εκτός κινδύνου.

«Κανένας κίνδυνος δεν συντρέχει για την υγεία των ανθρώπων, οι οποίοι προσήλθαν χθες στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Ιεράπετρας, με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης από κόλλυβα» αναφέρει ανακοίνωση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.

Τι αναφέρεται αναλυτικά στην ανακοίνωση:

«Στο Γ Ν Αγ. Νικολάου προσήλθαν χθες τρία άτομα, τα οποία αν και δεν παρουσίασαν πυρετό, νοσηλεύτηκαν για προληπτικούς λόγους και πήραν εξιτήριο σήμερα. Στο ΓΝ -ΚΥ Ιεράπετρας προσήλθαν με τα ίδια συμπτώματα επτά άτομα, εκ των οποίων ο ένας νοσηλεύτηκε προληπτικά. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικού των νοσοκομείων ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά. Η κατάσταση των νοσηλευθέντων δεν εμπνέει καμία ανησυχία».

Σχετικά άρθρα