Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Μαμιδάκης στον αδερφό του πριν αυτοκτονήσει

Τι είπε ο Μαμιδάκης στον αδερφό του πριν αυτοκτονήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Κυριάκος Μαμιδάκης,

Ο αδελφός του Νίκος, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Κυριάκος Μαμιδάκης πριν πάρει το παλιό περίστροφο και αυτοκτονήσει μέσα στο σπίτι του.

«Νίκο σε πήρα να ευχηθώ σε όλους να έχετε καλή τύχη». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Κυριάκου Μαμιδάκη προς τον αδελφό του Νίκο, λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει στη βίλα του στο Διόνυσο όπως γράφει η Espresso.

Ο Νίκος Μαμιδάκης αμέσως κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά και για το λόγο αυτό ειδοποίησε το γαμπρό του αδελφού του, και του είπε να πάει αμέσως στο σπίτι στο Διόνυσο.

Δυστυχώς ήταν αργά καθώς ο πάλαι ποτέ πανίσχυρος επιχειρηματίας είχε βάλει τέλος στην ζωή του.

Δεν έγραψε τίποτε στο χαρτί που άφησε

Στο γραφείο του, όπου και έβαλε τέλος στην ζωή του, βρέθηκε μια λευκή κόλλα χαρτί και δίπλα ένα στυλό, τα οποία όμως ο αυτόχειρας τελικά δεν χρησιμοποίησε.

Παράλληλα οι αστυνομικοί, διαπίστωσαν πως στο ταβάνι του γραφείου ήταν καρφωμένη μια βολίδα από το παλιό 32αρι περίστροφο. Προφανώς ο αυτόχειρας, έκανε δοκιμή του όπλου, με σκοπό να διαπιστώσει εάν είναι λειτουργικό λόγο παλαιότητας. Όταν πια διαπίστωσε πως το περίστροφο δουλεύει κανονικά, το έστρεψε στο κρόταφο του και έβαλε τέλος στην ζωή του.

Σχετικά άρθρα