Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καιρός: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος, αλλά και άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ

Καιρός: Στους 37 βαθμούς ο υδράργυρος, αλλά και άνεμοι μέχρι 8 μποφόρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνεμοι, Καιρός,

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Δευτέρα, αλλά με επικράτηση των βοριάδων στο Αιγαίο με εντάσεις στα 5 με 7 μποφόρ και τοπικά στην Κρήτη μέχρι 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα με μια μικρή πτώση στα νησιά του Αιγαίου, οι μέγιστες τιμές το μεσημέρι στα κεντρικά ηπειρωτικά θα φτάσουν μέχρι τους 37 βαθμούς.

Τοπικές βροχές ή καταιγίδες αναμένονται και πάλι στη Θράκη και στη Μακεδονία. Μέχρι και την Πέμπτη θα επικρατήσουν παρόμοιες συνθήκες με τους ανέμους να επιμένουν στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά τη Δευτέρα:

Στην Αττική αίθριος καιρός με βόρειους ανέμους στα 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη πρόσκαιρες νεφώσεις και τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Το θερμόμετρο από 23 έως 36 βαθμούς.

Στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ήλιος με βόρειους ανέμους στα 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς.

Στην Κρήτη αίθριος καιρός με ισχυρούς βόρειους ανέμους που τοπικά θα φτάνουν τα 7 με 8 μποφόρ. Το θερμόμετρο από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα ήλιος με λίγη συννεφιά και η θερμοκρασία από 24 έως 36 βαθμούς.

Στη Θράκη και στη Μακεδονία παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Η θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά ήλιος με παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι βόρειοι στο Ιόνιο μέχρι τα 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 22 έως 33 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο καλός καιρός με αραιή συννεφιά και τοπικές σύντομες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 20 έως 33 και στα ανατολικά μέχρι 37 βαθμούς.

Παρόμοιος καιρός και στα Κύθηρα με το θερμόμετρο μέχρι τους 31 βαθμούς.

Σχετικά άρθρα