Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανωμοτί κατάθεση έδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Ανωμοτί κατάθεση έδωσε ο Ανδρέας Βγενόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Marfin Investment Group (MIG), Ανδρέας Βγενόπουλος, Κύπρος,

Έγγραφη ανωμοτί κατάθεση έδωσε ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος στο πλαίσιο δικαστικής συνδρομής των κυπριακών αρχών για σκέλος της υπόθεσης της Λαϊκής Τράπεζας.

Ο επιχειρηματίας παρέμεινε για λίγα λεπτά στο ανακριτικό γραφείο και αποχωρώντας επανέλαβε παλαιότερη δήλωση του λέγοντας χαρακτηριστικά: «άνθρακες ο θησαυρός».

Στη δήλωση του ο επιχειρηματίας τόνισε ότι: «Σε αντίθεση με όσα είχαν γραφτεί σε μερίδα Τύπου κλήθηκα να δώσω μια κατάθεση, όχι για καμιά σοβαρή υπόθεση, αλλά για το περιεχόμενο ενημερωτικών δελτίων της Λαϊκής Τράπεζας -συνδυασμό στοιχείων σε ενημερωτικά στοιχεία- του 2009 και του 2010».

“Η υπόθεση έχει κριθεί”

Ο κ. Βγενόπουλος υπογράμμισε: «Η υπόθεση αυτή έχει ήδη κριθεί από την ελληνική Δικαιοσύνη και υπάρχει δεδικασμένο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για μια ακόμα φορά άνθρακες ο θησαυρός» και πρόσθεσε: «Έχουμε ζητήσει υποθέσεις που είναι αρμοδιότητας της ελληνικής Δικαιοσύνης, να κριθούν εδώ. Μας φαίνεται πολύ περίεργο ότι η Κύπρος θέλει να κάνει τις δικές της διαδικασίες αλλά συμπτωματικά πληροφορήθηκα ότι η υπόθεση έχει αρχειοθετηθεί στην Ελλάδα».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά , σύμφωνα με τις Κυπριακές αρχές, στην ακριβή ή μη απεικόνιση των ελληνικών ομολόγων στα ενημερωτικά δελτία της Λαϊκής Τράπεζας στο διάστημα 2009-2010.

Σχετικά άρθρα