Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στο Εφετείο Αθηνών “μετακομίζει” η δίκη της Χρυσής Αυγής

Στο Εφετείο Αθηνών  “μετακομίζει” η δίκη της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφετείο, Κορυδαλλός, Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή,

Μετά από πλήθος διαμαρτυριών, η δίκη της Χρυσής Αυγής για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα μεταφέρεται εν τέλει στην αίθουσα τελετών του Εφετείου της Αθήνας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, «μετά από αποστολή σχετικού εγγράφου του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Εφετείου Αθηνών, το οποίο διαπιστώνει την αντικειμενική αδυναμία διεξαγωγής σε εύλογο χρόνο της δίκης για ανθρωποκτονία του Παύλου Φύσσα, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων κ. Νίκος Παρασκευόπουλος αποφάσισε τον ορισμό της αίθουσας Τελετών του Εφετείου Αθηνών για την εκδίκασή της».

«Σε περίπτωση δυσχερειών με πράξη του ίδιου του Προέδρου η εκδίκαση θα μπορεί να μεταφέρεται σε άλλη κατάλληλη αίθουσα, όπως αυτή των φυλακών Κορυδαλλού. Σε επικοινωνία του με τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Πρόεδρος κ. Ν. Δαύρος επισήμανε ότι θα ληφθεί κάθε δυνατή μέριμνα για την επιτάχυνση της δίκης, με την εγγύηση διαφύλαξης όλων των διαδικαστικών όρων», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα