Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε η 3,5 ετών Μαρία για την εξαφάνισή της από τον Ασπρόπυργο

Τι είπε η 3,5 ετών Μαρία για την εξαφάνισή της από τον Ασπρόπυργο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Ασπρόπυργος, Εξαφάνιση Ανηλίκου,

Φοβισμένη, η μικρή Μαρία απάντησε στις ερωτήσεις του ψυχολόγου ανηλίκων σχετικά με το τι έγινε και βρέθηκε μακριά από την επίβλεψη της οικογένειάς της.

Είναι χαρακτηριστικός ο ακόλουθος διάλογος του φόβου του παιδιού για τα όσα έγιναν και για να μην το «μαλώσουν»:

Που ήσουν;

– Στο δάσος.

– Τι ήθελες εκεί;

– Με άφησε η μαμά μου.

– Πώς βρέθηκες στο δάσος;

– Με άφησε η μαμά μου.

Όπως είπε η Μαρία στους εξειδικευμένους ψυχολόγους που τις έθεσαν τα σχετικά ερωτήματα, η μικρή πήγε να δει «το μικρό άλογο και το σκυλάκι μου». Κατόπιν, βρέθηκε στο δάσος και όπως απάντησε, κοιμήθηκε εκεί όταν κουράστηκε. Δεν άκουσε να τη φωνάζει η μαμά και ο μπαμπάς, ούτε κανείς άλλος, ενώ φοβήθηκε και δεν ήξερε πώς να γυρίσει στους γονείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, τα όσα τους είπε η 4χρονη Μαρία δεν “βάζει στο κάδρο” κάποιο άλλο τρίτο πρόσωπο που ενδεχομένως να την είχε απαγάγει. Το παιδί ήταν πεινασμένο και αφυδατωμένο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δουν αν είναι καλά στην υγεία του.

Ο φάκελος της υπόθεσης απεστάλη στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει αν θα κρατηθούν ογια έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο οι γονείς του παιδιού.

Πώς τη βρήκε ο λιμενικός

Ο άνδρας του Σώματος του Λιμενικού την βρήκε να περπατάει στην Λ. Καβάλας και φώναξε το όνομά της. Η μικρή κοντοστάθηκε και ο λιμενικός κατάλαβε ότι είναι το κορίτσι που αναζητούν. Όταν πήγε κοντά της, η Μαρία έβαλε τα κλάματα και του είπε «με άφησε η μαμά μου».

Στο παιδί πήγαν ρούχα για να αλλάξει η θεία και ο παππούς της, ο οποίος στις δηλώσεις του σκιαγραφεί τον απαγωγέα, αναφέροντας ότι είναι ένας άνθρωπος που είχαν αντιδικία και τον είχε απειλήσει ότι θα βλάψει την οικογένειά του.

Σχετικά άρθρα