Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

720 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες και Πολιτική Αεροπορία

720 μόνιμες θέσεις εργασίας σε Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες και  Πολιτική Αεροπορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΣΕΠ, Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες, Προσλήψεις, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,

Το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων θα ζητήσει μετά το Πάσχα από το ΑΣΕΠ τρεις διαγωνισμούς για την πλήρωση 720 θέσεων μονίμων υπαλλήλων σε Μετρό, Οδικές Συγκοινωνίες και Πολιτική Αεροπορία.

Συγκεκριμένα, αναμένεται να προσληφθούν 450 οδηγοί λεωφορείων και τεχνίτες στις Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ), 200 ηλεκτροδηγοί και υπάλληλοι εισιτηρίων στο Μετρό και 70 ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ).

Ειδικότερα, το υπουργείο έχει υποβάλλει αίτημα πρόσληψης 330 οδηγών και 120 τεχνητών στις Οδικές Συγκοινωνίες. Επίσης, αναμένεται να προκηρυχθούν 200 θέσεις ηλεκτροδηγών, εκδοτών, ελεγκτών εισιτηρίων και τεχνικού προσωπικού οι οποίες θα αφορούν κυρίως υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ωστόσο, προτεραιότητα αναμένεται να δοθεί στους συμβασιούχους που είχαν απολυθεί το 2009, σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος»,

Όσον αφορά στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι κάτοχοι πτυχίου ή διπλώματος οποιουδήποτε ΑΕΙ, να έχουν άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας, να διαθέτουν πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ.

Σημειώνεται τέλος ότι για την έκδοση των προκηρύξεων αναμένεται η έγκριση των απαραίτητων κονδυλίων.

Σχετικά άρθρα