Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε ποια γνωστά μπισκότα σοκολάτας από τα JUMBO ανακαλεί ο ΕΦΕΤ!

Δείτε ποια γνωστά μπισκότα σοκολάτας από τα JUMBO ανακαλεί ο ΕΦΕΤ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Jumbo, Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), Μπισκότα - Κουλουράκια,

Ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές (RASFF), σχετικά με τη διακίνηση μπισκότων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία συστατικού γάλακτος (καζεΐνη), χωρίς να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Η καζεΐνη είναι συστατικό που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας σε άτομα που έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στο γάλα και στα συστατικά του.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για τα προϊόντα με εμπορική ονομασία Disney chocolate chip cookies, προέλευσης Δανίας, σε μεταλλική συσκευασία των 150g έκαστο, με αριθμούς γραμμοκώδικα 5776879010963, 5776879013735 και με διάφορες ημερομηνίες λήξης.

Τα εν λόγω προϊόντα παρασκευάζονται από τη δανέζικη επιχείρηση Jacobsens Bakery Ltd. και διακινήθηκαν στην Ελλάδα από την εταιρεία JUMBO

Ο ΕΦΕΤ ζήτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος, ενώ ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα (κάτωθι φωτογραφίες) και είναι αλλεργικοί στο γάλα και στα συστατικά του, να μην τα καταναλώσουν.

jumbo

Σχετικά άρθρα