Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Σκάνε” ραβασάκια 150 ευρώ σε όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ

“Σκάνε” ραβασάκια 150 ευρώ σε όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκίνητο, ΚΤΕΟ, Πρόστιμα,

Πρόστιμα 150 ευρώ «σκάνε» σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν πέρασαν έλεγχο ΚΤΕΟ
μέχρι τα τέλη του 2015 και έχουν μείνει εκτός τεχνικού ελέγχου.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, μέχρι τα τέλη τρέχοντος Μαρτίου θα έχουν αναρτηθεί από το υπουργείο Οικονομικών στο taxisnet τα πρόστιμα των 150 ευρώ, που προβλέπονται για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και δικύκλων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ.

Υπενθυμίζεται ότι σε Κοινή Υπουργική Απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη και του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστου Σπίρτζη προβλεπόταν προθεσμία μέχρι τις 31.12.2015 για τους ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ να το πράξουν για να μην επιβαρυνθούν με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Το πρόστιμο επιβάλλεται πλέον μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής σε όσους εντοπίζονται μέσω ηλεκτρονικών διασταυρώσεων να μην έχουν περάσει από τον τεχνικό έλεγχο το όχημά τους.

Το πρόστιμο θα εμφανιστεί στον παραβάτη μέσω taxisnet. Οι φορολογούμενοι στους οποίους θα βεβαιωθεί το «ραβασάκι» έχουν δικαίωμα να προβάλλουν αντιρρήσεις εντός 10 ημερών.

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων που δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ, εκτός του προαναφερόμενου προστίμου, θα βρίσκονται πλέον έκθετοι και έναντι του προστίμου τροχαίας αξίας 400 ευρώ.

Σχετικά άρθρα