Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ρούπα προσπάθησε με ελικόπτερο να απελευθερώσει τον Μαζιώτη

Η Ρούπα προσπάθησε με ελικόπτερο να απελευθερώσει τον Μαζιώτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νίκος Μαζιώτης, Οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», Πόλα Ρούπα, Τρομοκρατία, Φυλακές Κορυδαλλού,

Νέα μεγάλη επιχείρηση απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού -πιθανόν για τη μεγάλη φυγή του 46χρονου αντάρτη πόλης Νίκου Μαζιώτη– φαίνεται να αποτράπηκε την τελευταία στιγμή το απόγευμα της Κυριακής.

Η επιχείρηση της μεγάλης απόδρασης αποτράπηκε το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ελικόπτερο ξεκίνησε από πολυτελές ξενοδοχείο στην Ερμιονίδα και τελικά κατέβηκε στην περιοχή των Ερυθρών κοντά στη Θήβα, χωρίς να έχει επιτευχθεί ο στόχος.

Πίσω από όλα αυτά, κατά τις πρώτες πληροφορίες, βρίσκεται η Πόλα Ρούπα, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη η οποία αναζητείται τα τελευταία τρία χρόνια.

Η απόπειρα όμως διεκόπη έπειτα από τον πυροβολισμό ενός φρουρού, ο οποίος διαπίστωσε ότι το ελικόπτερο κινούνταν ύποπτα πάνω από τη φυλακή.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, βρήκε στο ελικόπτερο αντικείμενα τα οποία χρησιμοποίησε ο εγκέφαλος, ανάμεσά τους μία περούκα και τώρα αυτά έχουν σταλεί για να ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό. Παράλληλα, φαίνεται πως ο πιλότος του ελικοπτέρου αναγνώρισε την Ρούπα.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης, με το οποίο επικοινώνησε το zougla.gr, διαψεύδει τις εν λόγω πληροφορίες και αναφέρει ρητά ότι ουδέποτε έγινε απόπειρα απόδρασης.

Σχετικά άρθρα