Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βάλανε σε πίθηκο στολή κι ένιωσε αμέσως εξουσία… (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΗΣΑΠ,

Στην Ελλάδα είναι σύνηθες κάτι τελειωμένοι τύποι σαν κι αυτόν να “κάνουν καριέρα” και εδώ πρόκειται για περίπτωση μεγάλου νούμερου που επειδή του φόρεσαν στολή νομίζει ότι έπαψε να είναι μαϊμού.

Βίντεο ρατσιστικού επεισοδίου στον ΗΣΑΠ Κηφισιάς, με εμπλεκόμενους έναν άνδρα υπηρεσίας security και έναν Αφρικανό που είχε μαζί του προσωπικά αντικείμενα.

Ο άνδρας της υπηρεσίας security πλησιάζει τον μετανάστη και απαιτεί να εγκαταλείψει το βαγόνι με τη δικαιολογία ότι η τσάντα που φέρει μαζί του, εμποδίζει λόγω μεγέθους. Όπως φαίνεται στα πλάνα το βαγόνι του ΗΣΑΠ είναι σχεδόν άδειο.

Διευκρινίζεται πως σχετική πρόβλεψη υπάρχει μόνο για τα ποδήλατα, τα οποία πρέπει να μεταφέρονται στο τελευταίο βαγόνι του κάθε συρμού.

Σε υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του και σε ρόλο αστυνομικού, ο “σεκιουριτάς” ακούγεται να λέει: “Βγάλ΄το, έλα τελείωνε βγάλ’ το να φύγουμε. Εγώ κάνω κουμάντο εδώ”.

Προσπαθεί μάλιστα ο ίδιος να βγάλει από τον συρμό τα υπάρχοντα του Αφρικανού μετανάστη, την ώρα που μια επιβάτης καταγράφει το περιστατικό σε βίντεο με το κινητό της. Ο μετανάστης αρνείται κατ’ εξακολούθηση να βγει από το τρένο, ο άνδρας security ισχυρίζεται πως προβλέπεται από τον κανονισμό η απαγόρευση και στη συνέχεια ακούγεται να παρεμβαίνει και η κοπέλα που καταγράφει, η οποία αναφέρει πως ο κανονισμός κάνει λόγο μόνο για μεταφορά ποδηλάτων, όπως γράψαμε και παραπάνω.

“Φέρε την αστυνομία”, λέει η επιβάτης. “Οι βαλίτσες μπαίνουν όπου θέλουν και δεν ενοχλεί κανέναν”. Ο άνδρας security φεύγει τελικά από το βαγόνι μετά την επέμβαση της κοπέλας που έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα, μέσω Youtube.

Σχετικά άρθρα