Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η κυβέρνηση θα εγκαταστήσει 6.000 μουσουλμάνους πρόσφυγες στον Έβρο!

Η κυβέρνηση θα εγκαταστήσει 6.000 μουσουλμάνους πρόσφυγες στον Έβρο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξανδρούπολη, Βαγγέλης Λαμπάκης, Έβρος, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Μουσουλμάνοι, Πρόσφυγες,

86.000 πρόσφυγες πρόκειται να εγκατασταθούν στον Έβρο και σε άλλα 5 σημεία της χώρας, με βάση κοινή Υπουργική απόφαση που πρόσφατα υπογράφτηκε, αποκάλυψε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δημάρχου, προβλέπεται η εγκατάσταση προσφύγων που δικαιούνται πολιτικό άσυλο, σε καταλύματα, διαμερίσματα ή και ξενοδοχεία, το ενοίκιο των οποίων θα επιδοτείται από την πολιτεία και την Ε.Ε.

Ο κ. Λαμπάκης εκτιμά ότι στον Έβρο θα εγκατασταθούν πάνω από 6.000, κατά βάση μουσουλμάνοι, πρόσφυγες, για τουλάχιστον δύο χρόνια, αρχής γενομένης μάλιστα, από τον Μάρτιο του 2016.

Ήδη, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκαν στελέχη των συναρμόδιων Υπουργείων, προκειμένου να διερευνήσουν την διαθεσιμότητα σε καταλύματα. Ο κ. Λαμπάκης ανακοίνωσε την πρόθεσή του να συγκαλέσει την Παρασκευή, σύσκεψη με όλους τους θεσμικούς παράγοντες του Έβρου, προκειμένου να αξιολογηθούν οι πληροφορίες και να χαραχθεί η στάση που θα ακολουθηθεί.

Πηγή: gatzoli.gr

Σχετικά άρθρα