Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυνηγητό στα χωράφια με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές

Κυνηγητό στα χωράφια με ΜΑΤ και αντιεξουσιαστές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντιεξουσιαστές, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Φυλακές, Φυλακές Δομοκού,

Κυνηγητό στα χωράφια, έξω από τις φυλακές του Δομοκού, ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και MAT κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην περιοχή, κατά της μετατροπής των φυλακών, σε υψίστης ασφαλείας.

Οι διαδηλωτές ήθελαν να πλησιάσουν τις φυλακές Δομοκού, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις προσπαθούσαν να τους κρατήσουν σε ιδιαίτερα μεγάλη απόσταση.

Οι 500 περίπου αντιεξουσιαστές και αναρχικοί από όλη τη χώρα έφθασαν με λεωφορεία στην περιοχή του Δομοκού και βρέθηκαν κοντά στις φυλακές χθες το μεσημέρι. Εκεί τους περίμεναν 18 διμοιρίες ΜΑΤ που είχαν μεταφερθεί από την Αθήνα και την κεντρική Ελλάδα. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι διαδηλωτές έκαναν αρκετές απόπειρες για να πλησιάσουν τις φυλακές, προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεσή τους στη μετατροπή των φυλακών Δομοκού σε υψίστης ασφαλείας, ωστόσο οι διμοιρίες των ΜΑΤ δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν παρά μόνο σε απόσταση 500 μέτρων.

Ορισμένοι από τους διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πόλη του Δομοκού και κατευθύνθηκαν με πορεία προς τον χώρο των φυλακών, ενώ άλλοι έφτασαν με λεωφορεία κοντά στις φυλακές, όπου και ακινητοποιήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 4 στο απόγευμα, ο συναγερμός έληξε καθώς ύστερα από μικροεπεισόδια ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικούς, αποχώρησαν οι πρώτοι και λίγο αργότερα και οι αστυνομικοί.

Σχετικά άρθρα