Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων συνεχίζουν από τη Δευτέρα οι αγρότες

Με 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων συνεχίζουν από τη Δευτέρα οι αγρότες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Εθνική Οδός,

Στα μπλόκα αποφασισμένοι να παραμείνουν δηλώνουν οι αγρότες και προειδοποιούν ότι από τη Δευτέρα θα αρχίσουν 24ωρους αποκλεισμούς δρόμων, αποκόβοντας τη χώρα.

Για την Κυριακή αποφασίσθηκε εξάωρος αποκλεισμός, ο οποίος στα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί από τις 12 μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Την ίδια ώρα, στον «αέρα» είναι η συνάντηση αγροτών με τον πρωθυπουργό, καθώς εκπρόσωποι από τη σύσκεψη που έγινε χθες στα Τέμπη διέψευσαν πως οποιαδήποτε μερίδα αγροτών προτίθεται να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το ίδιο τόνισαν και οι εκπρόσωποι της Πρωτοβουλίας Αγροτών.

Σε κυριακάτικες δηλώσεις του, ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας, Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, διευκρίνισε ότι δεν κλείστηκε κάποιο ραντεβού με τον πρωθυπουργό.

«Δεν υπήρξε συμφωνία ότι θα πάμε στο Μέγαρο Μαξίμου. Η πρόθεσή μας υπάρχει. Υπήρχε προγραμματισμένη χθες στην Agrotica μια μεγάλη συνάντηση της Πρωτοβουλίας με τα υπόλοιπα μπλοκ. Το προηγούμενο βράδυ ζητήθηκε από τον κ. Ρήγα και έναν εκπρόσωπο της Ημαθίας να τους καταθέσουμε τις θέσεις μας, και μας είπαν ότι είναι ανοικτοί στο διάλογο», εξήγησε, μιλώντας στο Mega, σημειώνοντας ότι ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε να μεσολαβήσει για τη συνάντηση.

«Η πρόθεση της Πρωτοβουλίας ήταν από την αρχή των κινητοποιήσεων ήταν η συνάντηση με τον πρωθυπουργό», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας. «Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει θα ξανασυναντηθούμε και θα αποφασίσουμε για την ημέρα που θα πάμε», κατέληξε.

Σχετικά άρθρα