Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χανιά: Μήνυμα στήριξης των ελληνικών προϊόντων (βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Χανιά,

Με σκοπό την στήριξη τοπικών επιχειρήσεων, ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης και ο σεναριογράφος Παναγιώτης Παπουτσάκης, δημιούργησαν δύο διαφημιστικά σποτ διάρκειας 45 δ.τ.λ. το καθένα, τα οποία παρουσίασαν την Τρίτη στα Χανιά στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο ΕΒΕΧ Χανίων.

«Μέσα από τα δύο αυτά σποτάκια θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα, ότι θα πρέπει να στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και την χανιώτικη οικονομία» τόνισε στη συνέντευξη ο πρόεδρος του ΕΒΕΧ Γιάννης Μαργαρώνης.

Από την πλευρά του ο σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης σημείωσε ότι «οδηγός μας για τα δύο αυτά τηλεποτικά σπότ ήταν να μπορέσουμε ταυτόχρονα να αγγίξουε το συνάισθημα και παράλληλα να το δώσουμε αυτό με ένα πιο οξύμωρο τρόπο, προκαλώντας και ένα πικρό χιούμορ», ενώ ο σεναριογράφος Παναγιώτης Παπουτσάκης υπογράμμισε ότι «στα σποτάκια χρησιμοποιήσαμε το χιούμορ ως εργαλείο καλύτερης διείσδυσης, ώστε να εντυπωθεί καλύτερα το μήνυμα στο κοινό που θα τα δει.Ένα μήνυμα ότι όλοι μας θα πρέπει να συμβάλλουμε στη καλύτερη συμεριφορά μας, όσο αφορά τις καταναλωτικές μας συνήθειες».

Σχετικά άρθρα