Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπερεκέτι ο καιρός για τα Χριστούγεννα

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιόνιο Πέλαγος, Καιρός, Κρήτη, Νησιά Αιγαίου, Χριστούγεννα,

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Χριστούγεννα σε όλη τη χώρα, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια. Το πρωί της Παρασκευής η ορατότητα θα είναι περιορισμένη στα δυτικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-5 και τοπικά στα πελάγη βαθμιαία 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα δυτικά τους 18, στα κεντρικά τους 18 και στο Αιγαίο τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 και τη νύχτα στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος ο καιρός με τους βορειοδυτικούς ανέμους να έχουν ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ βαθμιαία θα ενταθούν και πρόσκαιρα θα φτάσου τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς.

Μακεδονία και Θράκη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις εντάσεως 4 έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά του Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με την ορατότητα να είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά ο καιρός. Κατά τόπους περιορισμένη θα είαβνι η ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα βόρεια, ενώ η άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 18 βαθμούς κελσίου, αλλά στα βόρεια κατά τόπους θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 που από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα: Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις στις βορειότερες περιοχές το πρωί. Οι άνεμοι στα νότια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί αρχικά 3 με 4 και από το μεσημέρι βαθμιαία 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα