Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κουρεύεται” και άλλο το επίδομα θέρμανσης

“Κουρεύεται” και άλλο το επίδομα θέρμανσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Επίδομα Θέρμανσης, Πετρέλαιο Θέρμανσης, Υπουργείο Οικονομικών,

Ακόμα μικρότερο αναμένεται να είναι τελικά το ποσό του επιδόματος θέρμανσης για κάποια νοικοκυριά και συγκεκριμένα για όσα αργήσουν να υποβάλλουν αίτηση εάν δεν επαρκεί το κονδύλι.

Στην απόφαση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται ότι στις περιπτώσεις που για την κάλυψη όλων των αιτήσεων από τα νοικοκυριά δεν επαρκεί το διαθέσιμο κονδύλι, τότε θα καταβάλλεται σε όλους τους δικαιούχους με εκκρεμείς αιτήσεις όχι το σύνολο αλλά αναλογία του επιδόματος.

«Εφόσον το υπόλοιπο του προυπολογισθέντος ποσού επιδόματος θέρμανσης, δεν επαρκεί για την κάλυψη τυχόν ποσού επιδόματος που αφορά σε εκκρεμούσες αιτήσεις, τότε αυτό (το ως άνω υπόλοιπο) θα καταβάλλεται στους δικαιούχους αναλογικά», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Το κονδύλι που έχει διατεθεί στον προϋπολογισμό για το επίδομα θέρμανσης είναι 105 εκατομμύρια και όπως έχει διαμηνύσει η κυβέρνηση δεν υπάρχει δυνατότητα υπέρβασης.

Ο Τρ. Αλεξιάδης διαβεβαίωσε χθες ότι για τις δηλώσεις που θα γίνουν μέχρι τέλους του έτους, το επίδομα θα καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Φεβρουαρίου ενώ εκείνες που θα κατατεθούν έως τέλη Μαΐου 2016, το επίδομα θα τους καταβληθεί μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Ιουλίου.

Σχετικά άρθρα