Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναστέναξαν οι σουμιέδες σε ομαδικό όργιο στο Πήλιο

Αναστέναξαν οι σουμιέδες σε ομαδικό όργιο στο Πήλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Όργιο, Πήλιο,

Του έδωσαν και κατάλαβε περισσότερα από 150 ζευγάρια σε ένα Σαββατοκύριακο πλήρους ακολασίας σε ξενοδοχείο της Πορταριάς στο Πήλιο.

Οι… ανοιχτόμυαλοι συμμετέχοντες swingers στέγασαν τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους στην Πορταριά με τους στεναγμούς να φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Espresso, όλα διαδραματίστηκαν στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου. Η μυστικότητα ήταν κανόνας πρώτος και απαράβατος και έτσι το ξενοδοχείο είχε μετατραπεί σε φρούριο, προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη εχεμύθεια που είχαν ζητήσει οι διοργανωτές της εκδρομής.

Η τιμή συμμετοχής έφτανε τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι, ενώ πολλά ήταν τα ζευγάρια που έμειναν απέξω καθώς η «εκδήλωση» έγινε γρήγορα sold out, όπως ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι swingers δεν άφησαν δωμάτιο για δωμάτιο ανεκμετάλλευτο, ωστόσο ιδιαίτερη προτίμηση έδειξαν στην πισίνα και στο spa.

Το ξενοδοχείο διέθετε και τις περίφημες glory holes (τρύπες ηδονής) για να μπορούν οι συμμετέχοντες να παρακολουθούν άλλα ζευγάρια κατά τη διάρκεια των ερωτικών περιπτύξεών τους.

Σχετικά άρθρα