Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτιές και πετροπόλεμος στην επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου

Φωτιές και πετροπόλεμος στην επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Γρηγορόπουλος, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές,

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στην πορεία για την επέτειο των 7 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ομάδα κουκουλοφόρων , άρχισε το μεσημέρι της Κυριακής να πετάει πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι κουκουλοφόροι από την αρχή της πορείας άρχισαν τις καταστροφές, έσπασαν κιγκλιδώματα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπαθούσαν να τους απωθήσουν.

Κατά τη διάρκεια της πορείας και περνώντας από την Σταδίου, στο ύψος της παλιάς Βουλής, ομάδα διαδηλωτών έκαψε κλειστό περίπτερο.

Τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας είναι δρακόντεια και 6.000 αστυνομικοί βρίσκονται στους δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ σε συναγερμό έχουν τεθεί και ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με συγκέντρωση μαθητών στις 14:00 στα Προπύλαια, ενώ την ίδια ώρα ξεκίνησαν και οι συγκεντρώσεις των οργανώσεων.

Στις 17:00 ξεκινά η κεντρική πορεία για την επέτειο της δολοφονίας του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου.

Η μητέρα του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν, πάντως, σε συνέντευξη της στο Έθνος της Κυριακής, τονίζει πως “δεν μας αφορούν όσα λένε περί μαύρου Δεκέμβρη ούτε οι απειλές βίας απ’ όπου κι αν προέρχονται. Θεωρούμε ότι προσβάλλουν τη μνήμη του παιδιού μας”.

Σχετικά άρθρα