Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έξαλλοι αντιεξουσιαστές χτύπησαν Πορτογάλο τουρίστα στο κεφάλι στα Εξάρχεια

Έξαλλοι αντιεξουσιαστές χτύπησαν Πορτογάλο τουρίστα στο κεφάλι στα Εξάρχεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αλέξης Γρηγορόπουλος, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Εξάρχεια, Τουρίστες,

Έξαλλοι αντιεξουσιαστές χτύπησαν τα ξημερώματα της Κυριακής Πορτογάλο τουρίστα στα Εξάρχεια, με πέτρα στο κεφάλι, προφανώς μαστουρωμένοι από τα χασίσια που τις τελευταίες ημέρες έχουν σχηματίσει ένα μόνιμο νέφος πάνω από την πλατεία – γκέτο των Εξαρχείων.

Είχαν προηγηθεί επεισόδια τα ξημερώματα της Κυριακής στα Εξάρχεια, παραμονή της έβδομης επετείου από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ο «πόλεμος» ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου, όταν κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε διμοιρία των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Ζαΐμη, εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ, και πετώντας πέτρες, φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.

Οι αστυνομικοί τους απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης και χημικά, καταδιώκοντας τους μέχρι την πλατεία Εξαρχείων, και μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε «πεδίο μάχης» για αρκετή ώρα.

Περίπου στις 02:00 τα ξημερώματα, ένας Πορτογάλος τουρίστας είχε την ατυχία να περάσει με το νοικιασμένο βαν του (στο οποίο επέβαιναν άλλοι τρεις συμπατριώτες του) από την περιοχή.

Βλέπετε ο άνθρωπος δεν γνώριζε πως λόγω της επετείου Γρηγορόπουλου τα Εξάρχεια είναι «αστακός» τις τελευταίες ημέρες.

Αποτέλεσμα; Οι νεαροί επιτέθηκαν στο βαν, τραυματίζοντας τον Πορτογάλο τουρίστα με πέτρα στο κεφάλι και προκαλώντας ζημιές στο αυτοκίνητο.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, καθώς η μια μεριά του προσώπου του ήταν γεμάτη αίματα.

Σχετικά άρθρα