Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ

Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια η εθνική σύνταξη των 384 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Νεφελούδης, Συντάξεις, Υπουργείο Εργασίας,

Να διαβεβαιώσει ότι κανένα εισοδηματικό κριτήριο δεν υπεισέρχεται στον καθορισμό της εθνικής σύνταξης, η οποία δίνεται σε όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια, επιχειρεί με δήλωσή του ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας αναφέρει στη δήλωσή του ότι, «επειδή γίνεται μια ανοίκεια σπέκουλα σε βάρος των όσων ανέφερα στον σταθμό REAL FM σε σχέση, δήθεν, με εισοδηματικά κριτήρια για τον καθορισμό των συντάξεων, δηλώνω τα παρακάτω:

1. Κανένα εισοδηματικό κριτήριο δεν υπεισέρχεται στον καθορισμό της Εθνικής Σύνταξης, η οποία δίδεται σε όλους χωρίς εισοδηματικά κριτήρια και

2. Ο υπολογισμός των συντάξεων θα γίνεται στην βάση τριών παραμέτρων μία εκ των οποίων θα είναι το ενιαίο ανά μισθολογική ή εισοδηματική κατηγορία ποσοστό αναπλήρωσης».

«Που είναι η δήθεν βόμβα; Ας σταματήσουν οι έμποροι πανικού να σπερμολογούν για μια ακόμη φορά σε βάρος των ασφαλισμένων και συνταξιούχων» καταλήγει ο κ. Νεφελούδης.

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της «επίμαχης» συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο κ. Νεφελούδης είχε υπαινιχθεί ότι οι δανειστές επιμένουν να μπουν εισοδηματικά κριτήρια στη χορήγηση της εθνικής σύνταξης των 384 ευρώ, ωστόσο η κυβέρνηση απορρίπτει κατηγορηματικά ένα τέτοιο σενάριο.

Σπεύδοντας να καθησυχάσει όσους ανησυχούν για την τύχη ακόμα και αυτής της σύνταξης των 384 ευρώ, ο κ. Νεφελούδης προχώρησε στη διευκρινιστική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα