Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μίχαλος: Ο επιχειρηματικός κόσμος καταδικάζει το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΕΒ

Μίχαλος: Ο επιχειρηματικός κόσμος καταδικάζει το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΕΒ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΒΕΑ, ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, ΣΕΒ,

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΕ και σύσσωμος ο επιμελητηριακός και ο επιχειρηματικός κόσμος καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).

«Η βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει ούτε την ελληνική κοινωνία, πολύ περισσότερο, δε, τον επιχειρηματικό κόσμο, που θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά τη μάχη του για τη δημοκρατία και την ελευθερία σε όλες τους τις εκφάνσεις.

Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας αποζητά και θα επιβάλει την ελευθερία της αγοράς μέσα στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού και δεν πρόκειται να καμφθεί από κανένα τρομοκρατικό χτύπημα.

Εμείς, οι έλληνες επιχειρηματίες, θα συνεχίσουμε να δίνουμε σκληρό αγώνα για να βγει η εθνική μας οικονομία από την κρίση και να σταθούν όρθιες οι ελληνικές επιχειρήσεις που προσφέρουν τα μέγιστα, όχι μόνο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής αγοράς, αλλά και στη δημιουργία πλούτου και φυσικά θέσεων εργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Σχετικά άρθρα