Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ένταση στις φυλακές μετά το θάνατο του Καρέλι – Ήταν χτυπημένος σε όλο του το σώμα

Ένταση στις φυλακές μετά το θάνατο του Καρέλι – Ήταν χτυπημένος σε όλο του το σώμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Τσιρώνης, Ιλί Καρέλι, Φυλακές,

Γενικευμένη ένταση επικρατεί στις φυλακές του Κορυδαλλού και όχι μόνο.

Αντίστοιχη κατάσταση, με αντίδραση των κρατουμένων και άρνησή τους να επιστρέψουν στα κελιά τους, επικρατεί και στις φυλακές Τρικάλων, Μαλανδρίνου, Δομοκού και Πάτρας.

Οι κρατούμενοι διαμαρτύρονται για το θανατο του Αλβανού βαρύποινιτη Ίλι Καρέλι, μέσα στο κελί του στο Κατάστημα Κράτησης στη Νιγρίτα Σερρων κι ενώ ο ίδιος πριν λίγες ημέρες είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Τσιρώνη.

Όπως φαίνεται από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο βαρυποινίτης έφτασε σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση στις φυλακές, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και δεν μπορούσε καλά – καλά να περπατήσει.

Σύμφωνα με όσα τόνισε ο Χάρης Κονσολίδης, πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Καταστήματος Κράτησης Νιγρίτας στον ALPHA 989: “Μπήκε υποβασταζόμενος ο κρατούμενος, υπήρχαν εμφανείς μώλωπες παντού. Παντού. Παντού”.

Στο ερώτημα αν ήταν χτυπημένος σε πρόσωπο, κορμί, μάτια απάντησε: “Ήταν χτυπημένος παντού. Φωτογραφήθηκαν όλα παντού. Τις φωτογραφίες τις στείλαμε στις εισαγγελικές αρχές”.

Σημείωσε ακόμη ότι: “Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα υπάλληλο και κανένα κρατούμενο”.

Ο Αλβανός Ιλία Καρέλι είχε μεταφερθεί στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών στις 15:45 της Πέμπτης 28 Μαρτίου και οδηγήθηκε σε κελί, όπου κρατείτο μόνος του για λόγους ασφαλείας.

Κάμερα εσωτερικού κυκλώματος έχει καταγράψει όλες τις κινήσεις του μέσα στο κελί.

Συγκεκριμένα, έχει καταγράψει ότι του πήγαν φαγητό και δεν έφαγε.

Σχετικά άρθρα