Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα

Συνεχίζεται η συγκλονιστική κατάθεση της μητέρας του Παύλου Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Λαγός, Γιώργος Πατέλης, Δολοφονίες, Παύλος Φύσσας, Χρυσή Αυγή,

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η μητέρα του Παύλου Φύσσα, για δεύτερη φορά, για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Η συγκλονιστική κατάθεση της διεκόπη την περασμένη Παρασκευή μετά από αίτημα της πολιτικής αγωγής να προβληθεί στην δικαστική αίθουσα συγκεκριμένο βίντεο το οποίο περιλαμβάνεται στη δικογραφία.

Αν και είχε ζητηθεί από την αρχή της ακροαματικής διαδικασίας η εξασφάλιση τεχνικών υποδομών, καθώς μεγάλο μέρος των στοιχείων της δικογραφίας είναι σε μορφή βίντεο και φωτογραφιών, το δικαστήριο ήταν απροετοίμαστο .

Έτσι, υποχρεώθηκε να διακόψει για σήμερα προκειμένου να αποφανθεί πώς θα χειριστεί το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση τα συγκεκριμένα στοιχεία θεωρούνται κρίσιμα για την διαδικασία και για αυτό το λόγο πολιτική αγωγή και υπεράσπιση διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την χρονική στιγμή που θα παρουσιαστούν.

Άλλωστε το επίμαχο βίντεο που στάθηκε η αφορμή για το αίτημα , σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του φερόμενου ως πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη.

Σε αυτό ο κατηγορούμενος μιλάει σε μέλη της Χρυσής Αυγής και φέρεται να λέει ότι ενώ θα ψωνίζουν στο «παζάρι της Παναγίτσας» θα βρίσκονται κοντά 20 μέλη της Χρυσής Αυγής, οπλισμένα, τα οποία θα περιμένουν «εντολή Λαγού».

Νωρίτερα, η μητέρα του Παύλου Φύσσα είχε κατονομάσει τον κατηγορούμενο Γιάννη Λαγό ως τον άνθρωπο που έδωσε την εντολή πριν τη δολοφονία του γιού της.

Σχετικά άρθρα