ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η πρώτη ημέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (βίντεο)

Η πρώτη ημέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χωρίς συνοδεία αλλά εμφανώς ενοχλημένη από την πολιορκία των φωτογράφων έφθασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού ξεναγήθηκε στους χώρους του εκπαιδευτικού ιδρύματος στην Κοζάνη και μίλησε με τους νέους της συναδέλφους, αλλά δεν κατάφερε να ξεφυγει από τις καμερες. Μάλιστα έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των δημοσιογράφων και ζήτησε να μην την βγάλουν άλλες φωτογραφίες.

Το πρόγραμμα του Τμήματος προβλέπει πως η κυρία Μπαζιάνα θα διδάσκει κάθε Δευτέρα, για το πρώτο εξάμηνο σπουδών, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, εργαστήριο και θεωρία του μαθήματος «Δίκτυα 1».

Όλα δείχνουν πως η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα θα φτάνει αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κάθε Δευτέρα και από εκεί θα μεταβαίνει οδικώς προς την Κοζάνη, από την οποία θα κάνει την αντίστροφη διαδρομή μετά το τέλος των μαθημάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, η Περιστέρα Μπαζιάνα για σήμερα τουλάχιστον, πρώτη ημέρα των μαθημάτων, θα συνοδεύεται από άντρες της προσωπικής της ασφάλειας, ενώ διακριτικά εμφανής θα είναι η παρουσία (για κάθε ενδεχόμενο) και αστυνομικής δύναμης από την Ασφάλεια και το Α.Τ. Κοζάνης, περιμετρικά του κτιρίου στο οποίο στεγάζεται το τμήμα.

Σχετικά άρθρα