Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καταθέτει για τη Χρυσή Αυγή ο πατέρας του Παύλου Φύσσα

Καταθέτει για τη Χρυσή Αυγή ο πατέρας του Παύλου Φύσσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Ρουπακιάς, Κερατσίνι, Παύλος Φύσσας, Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, Χρυσή Αυγή,

Η ώρα που ο πατέρας του Παύλου Φύσσα θα σταθεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για να πει «αυτά που πρέπει να ακουστούν», όπως ο ίδιος λέει έφτασε.

Πέντε μήνες μετά την έναρξη της δίκης της Χρυσής Αυγής, ο Παναγιώτης Φύσσας καλείται σήμερα να μιλήσει για τον «αντιφασίστα» γιο του που χτυπήθηκε θανάσιμα από το μέλος της Χρυσής Αυγής Γιώργο Ρουπακιά το βράδυ της 17ης Σεπτεμβρίου του 2013, στο Κερατσίνι.

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα είναι ο πρώτος στην μακροσκελή λίστα των 131 μαρτύρων κατηγορητηρίου της υπόθεσης.

Την εκδίκαση της υπόθεσης παρακολουθεί πρώτη φορά η οικογένεια του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα και τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ήταν «οργανωμένη» καθώς υπήρχε κεντρική εντολή να «τον φάνε όπου τον βρουν».

Σε αυτή την στοχοποίηση του παιδιού του αναμένεται να αναφερθεί ο Παναγιώτης Φύσσας μιλώντας στους δικαστές και για τις δραματικές ώρες που έζησε και ζει η οικογένεια του.

Αν και ο Γιώργο Ρουμπακιάς δεν έλειψε από καμία συνεδρίαση του δικαστηρίου οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους για «διεύθυνση» της εγκληματικής οργάνωσης επέλεξαν να μην καθίσουν στο εδώλιο.

Μεταξύ αυτών και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής και βασικός κατηγορούμενος Νίκος Μιχαλολιάκος ο οποίος μάλιστα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ανέλαβε «την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία στο Κερατσίνι».

Σχετικά άρθρα