ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπέτυ Μπαζιάνα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Η Μπέτυ Μπαζιάνα καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθηγήτρια στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας θα γίνει η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθώς έγινε δεκτή η αίτησή της από την αρμόδια επιτροπή.

Η κ. Μπαζιάνα θα βρίσκεται λοιπόν στην Κοζάνη τουλάχιστον… μια φορά την εβδομάδα, όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαίωσε το kozanimedia.gr.

Συγκεκριμένα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αντώνης Τουρλιδάκης, επιβεβαίωσε τη σχετική πληροφορία, λέγοντας πως «Η κυρία Περιστέρα Μπαζιάνα όντως υπέβαλε αίτηση στη διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού. Αξιολογήθηκε η αίτηση της από την αρμόδια επιτροπή και ακολουλήθηκε η τυπική διαγωνιστική διαδικασία.

»Έχει κάνει αίτηση να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και, πλέον, της κάνουμε εμείς την προσφορά να διδάξει, καθώς, πράγματι, διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα. Έχει ήδη ενημερωθεί σχετικά και ενδιαφέρεται να έρθει να κάνει το μάθημα. Χρονικά, το αργότερο τη μεθεπόμενη εβδομάδα η κυρία Μπαζιάνα θα πρέπει να έχει έρθει και να ξεκινήσει τα μαθήματα».

Σχετικά άρθρα