Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τετάρτη – Που θα βρέξει

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Τετάρτη – Που θα βρέξει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός, Καταιγίδες,

Συνεχίζεται η κακοκαιρία σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα και την Τετάρτη  με τον καιρό να είναι άστατος και καταιγίδες και τοπικές βροχές να σημειώνονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.

Τα καιρικά φαινόμενα που θα σημειωθούν πρόσκαιρα στην ανατολική και νότια χώρα θα είναι τοπικά ισχυρά. Αναμένεται ωστόσο να εξασθενήσουν το βράδυ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος με καταιγίδες και τοπικές βροχές να σημειώνονται κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το πρωί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημειωθούν τοπικές βροχές. Το πρωί κυρίως στα ανατολικά υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν καταιγίδες ενώ ο καιρός θα εμφανίσει βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και με ένταση 3 έως 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 18 και 22 βαθμούς κελσίου.

Πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Βελτίωση το βράδυ.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά το απόγευμα θα αυξηθούν και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: γενικά ασθενείς.

Θερμοκρασία: από 15 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τα φαινόμενα που ενδέχεται να είναι πρόσκαιρα ισχυρά στα βόρεια από το απόγευμα βαθμιαία θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα σταματήσουν.

Άνεμοι: βόρειοι 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Άστατος καταιγίδες περιόδους νεφελώδης με τοπικες βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το μεσημέρι.

Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα καταιγίδες τόπους ισχυρές κυρίως στα Δωδεκάνησα. Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα.

Άνεμοι: στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: από 19 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Σχετικά άρθρα