Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανείπωτη τραγωδία με τους τρεις νεκρούς φοιτητές στην Πάτρα

Ανείπωτη τραγωδία με τους τρεις νεκρούς φοιτητές στην Πάτρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Λιμάνι Πατρών, Πάτρα, Φοιτητές,

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Πάτρα για την ανείπωτη τραγωδία με το θάνατο τριών φοιτητών στο παλιό λιμάνι της πόλης.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι φοιτητές μαζί με τρία ακόμη άτομα έφυγε από την πορεία του και για άγνωστους λόγους έπεσε στην προβλήτα της Αγίου Νικολάου λίγο μετά τις 05:30 τα ξημερώματα.

Αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους τρεις από τους επιβαίνοντες και να χρειαστούν δύτες για να απεγκλωβίσουν τα άψυχα κορμιά τους από το αυτοκίνητο που είχε βυθιστεί.

Νεκροί είναι ένας 21χρονος και μια 23χρονη, κάτοικοι Πατρών, και μία 20χρονη από την Καλαμάτα.

Οι άλλιο τρεις φοιτητές που επέβαιναν στο αυτοκίνητο την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, κατάφεραν να κολυμπήσουν μέχρι το μώλο και σώθηκαν. Δύο από τους διασωθέντες, ανάμεσά τους και ο οδηγός του αυτοκινήτου, πήραν εξιτήριο τη Δευτέρα, ωστόσο, ο τρίτος νεαρός, ο οποίος ανασύρθηκε από το νερό σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, έχει υποστεί μεγάλο σοκ και δεν μπορεί να δεχθεί τι έχει συμβεί, γι’ αυτό και παραμένει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Τα παιδιά είχαν πάει το βράδυ της Κυριακής σε ένα πάρτι και είχαν παρκάρει το όχημα στο παλιό λιμάνι της Πάτρας. Ωστόσο, όταν τα ξημερώματα αποφάσισαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους ο οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε στη θάλασσα με τραγική συνέπεια τον θάνατο των τριών νέων.

Πληροφορίες, που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, αναφέρουν επίσης ότι η κακοκαιρία που έπληξε τα ξημερώματα την πόλη είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει εμπόδια στην ορατότητα του οδηγού, γεγονός το οποίο φέρεται να συνέβαλε στη «βουτιά» του θανάτου.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος διενεργεί το Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ οι σοροί των τριών νεκρών έχουν μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, για τη διενέργεια νεκροψίας.

Σχετικά άρθρα