Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έκτακτο δελτίο καιρού – Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αθήνα

Έκτακτο δελτίο καιρού – Σφοδρή καταιγίδα πλήττει την Αθήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός, Καταιγίδα, Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, το δεύτερο σε λίγες ώρες, η ΕΜΥ προειδοποίησε για την κακοκαιρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 10 κλήσεις για κοπές δέντρων σε Καλλιθέα, Σεπόλια και Νίκαια.

Πρόβλημα υπήρξε στη γραμμή 1 του ηλεκτρικού και η κίνηση διεξαγόταν μονο απο Πειραιά προς Ταύρο και απο Ομόνοια προς Κηφισιά. Το πρόβλημα μετα απο σχεδόν είκοσι λεπτά αποκαταστάθηκε.

Η επιδείνωση του καιρού ξεκινά από το Ιόνια και τα ηπειρωτικά και σταδιακά μέχρι το βράδυ τα έντονα φαινόμενα, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, θα επεκταθούν σε όλη τη χώρα.

Στις περισσότερες περιοχές, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι αισθητή.

Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

1. Σήμερα Δευτέρα (21-09-2015) σταδιακή επιδείνωση του καιρού σε όλη τη χώρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και σταδιακά στις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και πιθανόν τη νύχτα στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν περιλαμβάνεται και η Αττική. Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

2. Την Τρίτη (22-09-2015) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αναμένεται ύφεση της κακοκαιρίας από τις πρωινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα όμως οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστούν.

3. Την Τετάρτη (23-09-2015) σταδιακά οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα περιοριστούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και είναι πιθανό να συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Πέμπτης (24-09-2015).

Σχετικά άρθρα