Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Αγόρασαν τρία αυτοκίνητα με την ταυτότητα που έχασε

Ρόδος: Αγόρασαν τρία αυτοκίνητα με την ταυτότητα που έχασε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικές Εταιρείες, Αυτοκίνητο, Ρόδος,

Έχασε την ταυτότητά του και… βρέθηκε με τρία αυτοκίνητα τα οποία ουδέποτε αγόρασε ή κυκλοφόρησε.

Ο 28χρονος από την Ρόδο, από την στιγμή που το έμαθε έχει μπλέξει σε μία περιπέτεια άνευ προηγουμένου!

Έχει καταθέσει διά του δικηγόρου καταγγελία στην Εφορία της Ρόδου, την οποία έχει κοινοποιήσει στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας και στο Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ροδιακή αφορμή για να αποκαλυφθεί όλη αυτή η περίεργη υπόθεση στάθηκε το έγγραφο που έλαβε στις αρχές Μαρτίου ο 28χρονος από το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου με το οποίο του ζητούνταν να προσκομίσει στην υπηρεσία την άδεια κυκλοφορίας και το δίπλωμα για ένα αυτοκίνητο μάρκας το οποίο… δεν γνώριζε.

Όταν στις 14 Μαρτίου πήγε στην αστυνομία ο 28χρονος πληροφορήθηκε ότι σε βάρος του και για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, είχε βεβαιωθεί τροχαία παράβαση από φωτογράφηση τροχαίου radar του επί της εθνικής οδού Άρτας – Ιωαννίνων περιοχή στην οποία δεν έχει μεταβεί ποτέ μέχρι σήμερα στη ζωή του!

Αφού έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις στην αστυνομικό υπάλληλο υπέγραψε και υπεύθυνη δήλωση με την οποία δήλωνε ότι ουδέποτε ήταν κύριος ή κάτοχος ή οδηγός του αυτοκινήτου αυτού, και ενημέρωσε ότι έως σήμερα έχει χάσει δύο φορές την αστυνομική του ταυτότητα, ο 28χρονος απεχώρησε.

Πολύ γρήγορα ανακάλυψε ότι το αυτοκίνητο για το οποίο είχε κληθεί στην αστυνομία, πράγματι είχε δηλωθεί στο όνομα του και μάλιστα ήταν και ασφαλισμένο.

Στις 18 Μαρτίου ο 28χρονος μετέβη στο τμήμα συγκοινωνιών προκειμένου να ανακαλύψει τι ακριβώς είχε γίνει σε βάρος του με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Εκεί βλέποντας τα έγγραφα που περιείχε ο φάκελος του αυτοκινήτου διαπίστωσε ότι αυτό είχε μεταγραφεί στο όνομα του από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, με την χρήση μίας φωτοτυπίας της δεύτερης ταυτότητας που είχε χάσει!

Επίσης για την μεταβίβαση είχε χρησιμοποιηθεί και μία εξουσιοδότηση με τα στοιχεία του 28χρονου και είχε θεωρηθεί από ΚΕΠ στην Αθήνα για το γνήσιο της υπογραφής η οποία βέβαια δεν ήταν δική του!

Όμως πλαστογραφημένο ήταν και το φωτοαντίγραφο του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας του καθώς όπως διέκρινε αυτό έφερε όχι τη δική του φωτογραφία αλλά ενός άλλου προσώπου που δεν γνώριζε!

Φανερά σοκαρισμένος ο 28χρονος επικοινώνησε την ίδια ημέρα μέσω του δικηγόρου του με τα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας στην Αθήνα όπου φέρονταν να είναι ασφαλισμένο το όχημα, όπου και τον πληροφόρησαν πως δεν ήταν ασφαλισμένο στο όνομά του μόνο αυτό, αλλά και άλλα δύο αυτοκίνητα τα οποία ήταν ακριβώς το ίδιο μοντέλο, ίδιας μάρκας και ίδιων φορολογήσιμων ίππων!

Οι δε ασφάλειες των τριών οχημάτων είχαν γίνει όλες στη Ρόδο και με διαφορά ολίγων ημερών το χρονικό διάστημα από τις 16 έως τις 30 Ιανουαρίου 2014 και σε κάθε μία ασφάλεια ο 28χρονος φερόταν να έχει δηλώσει διαφορετικά στοιχεία σε ότι αφορά τον τόπο διαμονής του (εκτός Ρόδου) τα οποία δεν γνώριζε ούτε είχε επισκεφθεί!

Στη συνέχεια ο 28χρονος επικοινώνησε με τον άνθρωπο που διαχειρίζεται τα οικονομικά του και του ζήτησε να κάνει έναν έλεγχο για να δει αν κάποιο από τα αυτοκίνητα αυτά έχει δηλωθεί στο όνομα του και στην εφορία. Η απάντηση που πήρε ήταν θετική αφού ένα από τα τρία οχήματα είχε δηλωθεί στο όνομα του για το 2013.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας που έκανε όλη αυτήν την έρευνα, ο 28χρονος (όπως αναφέρει και στην καταγγελία του) δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος του δήλωσε ότι πίσω από όλα αυτά είναι ένας συγκεκριμένος άνθρωπος (είπε το όνομα του) ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή!

Σε κάθε περίπτωση ο 28χρονος ζητά από την εφορία να του δοθούν όλα τα στοιχεία που αφορούν τα τρία αυτοκίνητα που βρέθηκαν δηλωμένα στο όνομά του, προκειμένου να βγάλει κάποια άκρη με την υπόθεση!

Πηγή : Έχασε την ταυτότητά του …βρέθηκε με τρία αυτοκίνητα!

Σχετικά άρθρα